👻

Δικαιολογιες

Tags: γυναίκα, ήταν, έδωσα, γιατί, δικαιολογίες, ανεκδοτα εργασιασ , αστειεσ δικαιολογιεσ για δουλεια , δουλειά δικαιολογία ανέκδοτο , πωσ λεγεται αυτοσ που ειναι πολυ ταλαιπωρημενοσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Μια γυναίκα γύρισε μια μέρα στο σπίτι της από τα ψώνια νωρίτερα και βρήκε τον άντρα της στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα. ʼστραψε και βρόντηξε και την ώρα που απειλούσε ότι θα πάει στο δικηγόρο, ο σύζυγος της είπε:
- \"Πριν φύγεις, θέλω να ακούσεις πώς έγιναν όλα αυτά. Οδηγούσα το πρωί και βρήκα αυτή τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Έμοιαζε πολύ ταλαιπωρημένη και ήταν κλαμένη. Τι ρώτησα τι έχει και μου είπε ότι δεν είχε φάει για μέρες.
Έτσι την έφερα στο σπίτι και της έκανα να φάει από εκείνα τα μπιφτέκια που τάχες παρατημένα στην κατάψυξη. Μετά είδα ότι τα παπ**τσια της ήταν τρύπια και της έδωσα ένα ζευγάρι δικά σου που δεν φορούσες πια γιατί είχαν βγει από τη μόδα. Κρύωνε και της έδωσα εκείνο το πουλόβερ που σου πήρα για τα γενέθλιά σου, αλλά δεν φόρεσες ποτέ, γιατί ήταν λάθος χρώμα. Πρόσεξα ότι και το παντελόνι της ήταν σκισμένο και της έδωσα ένα δικό σου, που έχεις να φορέσεις κάτι καιρούς γιατί δεν δείχνει καλό επάνω σου. Την ώρα που έφευγε, μ ευχαρίστησε χαμογελώντας και με ρώτησε αν υπάρχει και τίποτα άλλο που δεν χρησιμοποιεί πια η γυναίκα μου. . .\"