Το ροζ ανεκδοτο

Tags: στον, διάδρομο, δωμάτιο, προχωράει, σκάλες, ροζ δωματιο , roz dwmateio , ροζ , ροζ εδώ και ροζ εκεί

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ήταν μια γυναίκα που ζούσε σε ένα ροζ σπίτι, καθότανε στο ροζ δωμάτιο της και διάβαζε το ροζ βιβλίο της. Ξαφνικά κτυπάει το κουδούνι, αφήνει το ροζ βιβλίο της, ανοίγει την ροζ πόρτα της και βγαίνει από το ροζ δωμάτιο της. Προχωράει στον ροζ διάδρομο, κατεβαίνει τις ροζ σκάλες και ανοίγει την ροζ εξώπορτα.
Είναι ένας άντρας και της λέει: 'Καλησπέρα μπορώ να μείνω εδώ απόψε;' και απαντάει η γυναίκα: 'Ναι, μπορείς'. Τον οδηγεί μέσα από το ροζ χωλ, ανεβαίνουν τις ροζ σκάλες προχωράνε στον ροζ διάδρομο και τον οδηγεί μέσα στον πρώτο ροζ ξενώνα.
Βγαίνει η γυναίκα από τον ροζ ξενώνα, προχωράει στον ροζ διάδρομο και μπαίνει στο ροζ δωμάτιο της και ξαναδιαβάζει το ροζ βιβλίο της.
Ξανακτυπάει η πόρτα. Αφήνει το ροζ βιβλίο της, βγαίνει από το ροζ δωμάτιο της, προχωράει στο ροζ διάδρομο, κατεβαίνει τις ροζ σκάλες και ανοίγει την ροζ εξώπορτα. Είναι ένας άλλος άντρας και την ρωτάει αν μπορεί να κοιμηθεί εκεί απόψε. Αυτή δέχεται, και τον οδηγεί στο ροζ χωλ, ανεβαίνουν τις ροζ σκάλες και τον οδηγεί στον ροζ 2ο ξενώνα.
Βγαίνει από τον ροζ ξενώνα, προχωράει στον ροζ διάδρομο και ξαναμπαίνει στο ροζ δωμάτιο της. Ξανακτυπάει η πόρτα, βγαίνει από το ροζ δωμάτιο, προχωράει στον ροζ διάδρομο, κατεβαίνει τις ροζ σκάλες και ανοίγει την ροζ εξώπορτα. Ένας τρίτος άντρας την ρωτάει αν μπορεί να μείνει εκεί ένα βράδυ και αυτή συμφωνεί. Τον οδηγεί μέσα από το ροζ χωλ, τον βάζει στο ροζ σαλόνι και του λέει να κοιμηθεί στον ροζ καναπέ της. Ανεβαίνει η γυναίκα τις ροζ σκάλες, μπαίνει στο ροζ δωμάτιο της και κοιμάται.
Ξημερώνει...
Βγαίνει από το ροζ δωμάτιο της προχωράει στο ροζ διάδρομο και ανοίγει την πόρτα του πρώτου ροζ ξενώνα. Ρωτάει τον πρώτο άντρα: 'Θες καφέ;' απαντάει αυτός: 'Ναι', προχωράει στον ροζ διάδρομο και ανοίγει την πόρτα του δεύτερου ροζ ξενώνα. Ρωτάει τον 2ο άντρα: 'Θες καφέ;' απαντάει αυτός: 'Όχι'. Κατεβαίνει τις ροζ σκάλες πάει στο ροζ σαλόνι και ρωτάει τον τρίτο άντρα: 'Θες καφέ;' και απαντάει αυτός: 'Ναι'

Ηθικόν δίδαγμα: 2 στους 3 άντρες πίνουν καφέ το πρωί...

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Τα φρεσκα αυγα

Ένας κύριος μπαίνει σ? ένα εστιατόριο και παραγγέλνει δυο αβγά. Όταν του τα φέρουν ανακαλύπτει με αγ...

Σωβινιστης

Αν δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι ένας σωβινιστής.. - Αν κάνεις εσύ τις δο...

Που πα ρε Παπαδοπλεεε ! ...

Ο Παπαδόπουλος ήταν ένας πολύ άτυχος στρατιώτης, αφού εν μέσω της θητείας του, του ήλθε η απρόσμενη ...