Το διαφημιστικο

Tags: σποτάκι, διευθυντής, διαφημιστική, σταυρό, επόμενη, αστεια σποτακια ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Πηγαίνει ο διευθυντής της πολυεθνικής εταιρίας Μάδα Φάκα (Mother fucker αγγλιστί) που κατασκευάζει καρφιά σε μια διαφημιστική εταιρία για να προωθήσει το προϊόν του.
Αφού τον ρωτάει ο marketing manager της διαφημιστικής κάποια πράγματα, του λέει να ξαναπεράσει σε μια βδομάδα γιατί θα έχει έτοιμο το σποτάκι της διαφήμισης.

Πράγματι, πηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρία, τον κερνούν ποτό, φαγητό και τον βάζουν στο μεγάλο καναπέ στην αίθουσα προβολής για να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση:
'ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ,
ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΕΣ ΜΑΔΑ ΦΑΚΑ!'
Ο διευθυντής σοκαρίστηκε και τους εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απήχηση που θα είχε το σποτάκι στο χριστιανικό πληθυσμό κλπ. κλπ.
Ο manager της διαφημιστικής προβληματίστηκε και του είπε να περάσει πάλι την επόμενη εβδομάδα να παρακολουθήσει ένα άλλο σποτάκι που θα έφτιαχναν.

Ξαναπηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρία, τον κερνούν ποτό, γλυκό για να γιορτάσουν την συνεργασία και τον βάζουν στο μεγάλο καναπέ στην αίθουσα προβολής για να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε πάλι το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση:
'Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ,
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΕΣ ΜΑΔΑ ΦΑΚΑ!'
Τσαντίζεται τότε ο διευθυντής και λέει στον τύπο από τη διαφημιστική:
- Θέλω ένα σποτάκι που να μην παριστάνει επιτέλους το Χριστό πάνω στο σταυρό. Ξεκολλήστε απ' αυτή την ιδέα γιατί δε θα πουλήσουμε ούτε ένα καρφί.
- Ο.Κ. mister, του απαντά ο μαρκετίστας, κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε ό,τι ζητάτε.

Πάει λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ο διευθυντής επιφυλακτικός για να δει το σποτάκι, ακολουθεί όλο το διαδικαστικό με τα ποτά, κλπ. και πάει να δει το νέο σποτ που του υποσχέθηκαν.
Αυτό που παρουσίαζε ήταν ο Χριστός να το έχει σκάσει και να τρέχει μακριά από το σταυρό και το σποτ τελείωνε με δύο Ρωμαίους στρατιώτες να λέει ο ένας στον άλλον:
- 'ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ 'ΠΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ,
ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΕΣ ΜΑΔΑ ΦΑΚΑ!'

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Τι δειχνει αυτο;

Είναι μια ορειβατική ομάδα 100 ατόμων και πάνε για ορειβασία. Περνάνε βουνά, λαγκάδια, ποτάμια, πεδι...

Που λες φιλε Γιωργη ...

Κάποτε έπεσε ένα αεροπλάνο σ ένα νησί και μοναδικοί διασωθέντες ήταν ένας άντρας και η Cindy Crawfor...

Tσεκαπ

Ένας δεν αισθάνεται καλά, πάει στο γιατρό για τσεκάπ. Έρχεται ο γιατρόςμε τα αποτελέσματα....

Ο ΑΕΚ τζης , ο Βαζελος , ο Γαυρος και το δεντρο !

Πάνε ένας ΑΕΚ τζής , ένας Βάζελος και ένας Γαύρος στον Παράδεισο .Εκεί συναντάνε τον άγιο Πέτρ...