Τμημα Πληροφορικης

Tags: όταν, πληροφορικής, τμήμα, θέλετε, καλέστε, ανέκδοτα πληροφορικήσ , ανεκδοτα , ανεκδοτα pliroforikis , ανεκδοτο πληροφορικη

Αποστολέας: Ανώνυμος

01 . Όταν καλείτε το Τμήμα Πληροφορικής για βοήθεια , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι θαμμένος κάτω από μισό τόνο φωτογραφίες του μωρού σας , αρκουδάκια , αποξηραμένα λουλούδια και ζωγραφιές των παιδιών σας .
02 . Μη σημειώνετε ποτέ κάτι . Ποτέ. Μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να δούμε τι μηνύματα λάθους έβγαλε το μηχάνημα .
03 . Όταν σας λέει κάποιος από το Τ . Π . ότι έρχεται , εσείς να πάτε για καφέ . Έτσι δε θα είστε εκεί όταν θα χρειαστεί να εισαχθεί ο κωδικός σας . Για μας δεν είναι τίποτα το να θυμόμαστε 500 κωδικούς χρηστών .
04 . Όταν καλείτε για βοήθεια , πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και όχι τι σας εμποδίζει από το να το κάνετε . Μας ενδιαφέρει ότι θέλετε να βγάλετε καρτέλα ελέγχου των κινήσεων ενός πελάτη για μια συγκεκριμένη περίοδο και με ορισμένα προϊόντα . Δε μας ενδιαφέρει ότι το PC σας δεν ανάβει καν.
05 . Όταν το Τ . Π . σας στέλνει ένα e-mail υψηλής σημασίας , σβήστε το κατευθείαν . Απλά ελέγχους κάνουμε .
06 . Όταν κάποιος από το Τ . Π . τρώει κάτι στο γραφείο του , ορμήστε επάνω του και ζητήστε ό,τι θέλετε . Ζούμε μόνο για να εξυπηρετούμε .
07 . Αν δε λειτουργεί το φωτοτυπικό σας , καλέστε το Τμήμα Πληροφορικής . Εξάλλου , ηλεκτρονικά κυκλώματα έχει κι αυτό .
08 . Αν δε δουλεύει ο υπολογιστής σας ή κάποιο περιφερειακό στο σπίτι , καλέστε το Τ. Π . Θα το φτιάξουμε εξ αποστάσεως .
09 . Όταν έχετε ένα παλιό υπολογιστή που θέλετε να τον ξεφορτωθείτε , καλέστε μας . Είμαστε συλλέκτες .
10 . Μη μας λέτε τι πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας . Λατρεύουμε τις διαδρομές και τα αινίγματα .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Διαφορετικες αποψεις

Ο καθηγητής της Φιλοσοφίας σε μια διάλεξη του υποστηρίζει :- Eκείνος που υποχωρεί , όταν έχει ...

To WC

Ήταν μια φορά ένα αντρόγυνο που ήθελε να αγοράσει σπίτι στην εξοχή. Όμως η γυναίκα δεν πήγαινε και κ...

Μια στιγμη

Μια μέρα , ο Πέτρος μιλούσε με το Θεό ." Τι είναι για σένα χίλια χρόνια , Θεέ μου ; "...

Η "γατα"

Πως λέγεται το τετράποδο όπου έχει τέσσερα πόδια, νιαουρίζει, έχει μουστάκι και δεν είναι η γάτα;...