Τι απεγινε με τον Παναθηναικο....

Tags: στην, παναθηναϊκός, παναθηναϊκό, παναθηναϊκού, όλοι, τι απεγινε ο παναθηναικοσ ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κος Αργύρης Μήτσου, απογοητευμένος από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να ξαναδώσει στον Παναθηναϊκό το ευρωπαϊκό του πρόσωπο που έκανε στο πρόσφατο παρελθόν υπερήφανους τους οπαδούς του. Μαθαίνει ότι στο Πακιστάν υπάρχει ένα νέο ποδοσφαιρικό ταλέντο που τους κάνει όλους να παραμιλάνε. Στέλνει λοιπόν τον Ζάετς να κατασκοπεύσει.
Ο Ζάετς μένει έκπληκτος από τις ικανότητες του υποψηφίου για μετεγγραφή παίκτη και εισηγείται αμέσως την πρόσληψή του στην ομάδα. Όντως ο Μήτσου τον αγοράζει όσο όσο.
Ο Παναθηναϊκός ξανακληρώνεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλι πρώτο αγώνα και μάλιστα στην Αγγλία. Ο Σουμ προτιμάει να κρατήσει στον πάγκο το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού επειδή λέει δεν έχει μπει ακόμη στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Όμως καθώς ο Παναθηναϊκός χάνει στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 4-0, όπως και πέρυσι, αποφασίζει να τον βάλει μέσα. Ο παίκτης αλλάζει όλο το πρόσωπο της ομάδος, βάζει πέντε γκολ κι ο Παναθηναϊκός παίρνει μια ανέλπιστη νίκη μέσα στο Ανφιλντ κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.
Οι λίγοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον Πακιστανό, ενώ στην Αθήνα γίνεται το έλα να δεις. Ο παίκτης χαρούμενος στα αποδυτήρια παίρνει τη μάνα του να της πει τα νέα.
- Μαμά, έπαιξα μόνο σε ένα ημίχρονο κι έβαλα πέντε γκολ κι ανατρέψαμε το 4-0 που μας έριχνε η Μάντσεστερ. Όλοι με αποθεώνουν, όλοι με αγαπάνε, οι συμπαίκτες, οι οπαδοί, οι δημοσιογράφοι, όλοι!.
- Μπράβο! του λέει η μαμά του. Ακου τώρα και τα δικά μας τα νέα. Δείρανε τον πατέρα σου και τον έστειλαν στο νοσοκομείο, δείρανε εμένα και την αδελφή σου και μας πήρανε ό,τι είχαμε κι αδελφός σου έμπλεξε σε μια σπείρα κλεφτών.
Ο νεαρός μένει αμήχανος.
- Δεν ξέρω τι να πω, μαμά....λυπάμαι.
- ΛΥΠΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!!! Αυτό μόνο έχεις να πεις!! Εξ αιτίας σου ήλθαμε να ζήσουμε στην Ελλάδα!!!!!!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Το φεγγαρι η η Κινα;

- Γιαννάκη, ρωτάει ο δάσκαλος, το φεγγάρι είναι πιο μακριά ή η Κίνα; - Η Κίνα, απαντά ο Γιαννά...

Πλατανος

Στην παραλία ένα μικρό κοριτσάκι πηγαίνει και κάθεται δίπλα από ένα αγοράκι - Αγοράκι, θες να ...

Ταμπελα σε γραφειο κηδειων

If funerals were sad, they would not start with “Fun”....

...