Προς οποιαδηποτε γυναικα , απο εναν αντρα που δεν αντεχει αλλο !

Tags: είναι, πείτε, κάτι, έναν, περιμένετε, ανεκδοτα με σπορ , αντρεσ που δενουν τισ γυναικεσ φοτογραφιεσ , γυναικα αντεχει την μπυρα , είναι μερικέσ φορέσ που θέλουμε να ξεφύγουμε από όλα

Αποστολέας: Ανώνυμος

Αν νομίζετε ότι είστε χοντρές , προφανώς είσαστε ! Αρνούμαστε να απαντήσουμε ! Μάθετε να δουλεύετε το κάθισμα της τουαλέτας ! Αν είναι πάνω , κατεβάστε το ! Αν δεν ντύνεστε σαν τις κοπέλες της Victoria Secret , μην περιμένετε εμείς να συμπεριφερόμαστε σαν τους τύπους στις σαπουνόπερες !
ΜΗΝ κόβετε τα μαλλιά σας ! ΠΟΤΕ ! Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα πιο ευπαρουσίαστα από τα κοντά . Ένας από τους λόγους που οι άντρες φοβούνται να παντρευτούν , είναι γιατί οι παντρεμένες κόβουν πάντα τα μαλλιά τους . Και τότε είναι πια αργά για αυτούς .
Γενέθλια , Χριστούγεννα και επέτειοι δεν είναι εξετάσεις για να δείτε αν μπορούμε να βρούμε το καλύτερο δυνατόν δώρο ως τώρα !
Αν κάνετε μία ερώτηση που δεν θέλει απάντηση , να περιμένετε μία απάντηση που δεν θα θέλατε να ακούσετε !
Μερικές φορές δεν σκεφτόμαστε εσάς ! Μάθετε να ζείτε με την ιδέα ! Μην μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε , εκτός και αν είσαστε προετοιμασμένες να συζητήσουμε για αυτοκίνητα , ποδόσφαιρο η εμπειρίες στον στρατό ! Κυριακή = Σπορ ! Είναι κάτι σαν την πανσέληνο , η την άμπωτη ! Αφήστε την όπως έχει ! Το shopping δεν είναι σπορ , και μην περιμένετε ποτέ να το δούμε έτσι ! Όταν θέλουμε να πάμε κάπου , οτιδήποτε και να φορέσετε είναι μία χαρά ! Αλήθεια ! Έχετε πολλά ρούχα ! Έχετε πάρα πολλά παπούτσια ! Το να κλαίτε είναι εκβιασμός ! Απλά πείτε μας τι θέλετε ! Γελάκια και υπονοούμενα δεν πιάνουν ! Απλά πείτε το ! ΟΧΙ ! Δεν ξέρουμε τι μέρα είναι ! Ποτέ δεν θα ξέρουμε ! Μαρκάρετε τις επετείους στο ημερολόγιο αν θέλετε να τις θυμόμαστε ! Το να κατουράς όρθιος είναι πολύ πιο δύσκολο ! Μερικές φορές μπορεί να ξεφύγει και κάτι ! Οι περισσότεροι άντρες έχουν τρία ζευγάρια παπούτσια ! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μας κάνει καλό να διαλέγουμε ανάμεσα σε τριάντα ζευγάρια παπούτσια πιο πάει πιο καλά με το φόρεμά σας ! Ναι και όχι , είναι δύο ντόμπρες και υπολογίσιμες απαντήσεις ! Ένας πονοκέφαλος όταν διαρκεί έναν μήνα είναι πρόβλημα ! Πηγαίνετε να δείτε έναν γιατρό ! Μπορείτε να μας πείτε να κάνουμε κάτι , ή πως θα το κάνουμε . Αλλά όχι και τα δύο μαζί ! Όποτε είναι δυνατόν , πείτε ότι έχετε να πείτε την ώρα των διαφημίσεων . Όλοι οι άντρες βλέπουν δέκα έξι χρώματα ! Η ζάχαρη τρώγεται ! Δεν είναι χρώμα ! Αν σε τρώει το ξύνεις . Το να πίνεις μπύρα είναι τόσο διασκευαστικό , όσο για σας να χαζεύετε τσάντες . Αν ρωτήσουμε : " Συμβαίνει κάτι ; " Και απαντήσετε " Τίποτα ", εμείς θα είμαστε σαν να πηγαίνουν όλα καλά .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Η αποκαλυψη

Χτες αποκάλυψα στην γυναίκα μου ότι βλέπω έναν ψυχίατρο και εκείνη μου αποκάλυψε ότι βλέπει έναν ψυχ...

Το λοιπον γινοταν ενας γαμος στην Κρητη

Το λοιπόν γινόταν ένας γάμος στην Κρήτη, αλλά έγινε καυγάς χοντρός. Παραλίγο να γίνουν και φον...

Ψυχολογια

Ένας πολύ ντροπαλός τυπάκος μπαίνει σ ένα μπαρ και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να πίνει μόνη της....

Ο προεδρος

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρωτάει μία μάλλον μεσόκοπη μάρτυρα: - Πόσο ετών είστε; - ...