Προφανως

Tags: προφανώς, κυριακή, λέει, εμείς, κυρία, προφανωσ , asteiakia thn kyriaki , financial times γιαγιά ανέκδοτο , ανέκδοτο προφανώσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Στην τάξη λέει η δασκάλα στα παιδιά να πουν μια προφορική έκθεση για το πως πέρασαν την Κυριακή που να περιέχει την λέξη 'προφανώς'.

Πρώτη η Αννούλα λέει : - Εμείς κυρία, την Κυριακή που ξυπνήσαμε, πήραμε την Mercedes του μπαμπά και πήγαμε στο εξοχικό μας στο Λαγονήσι. Αφού φάγαμε καλά τις τσιπούρες μας γυρίσαμε το βράδυ σπίτι μας.
Αυτά 'προφανώς' γιατί είμαστε πλούσιοι...

Ο Αντωνάκης λέει : - Εμείς κυρία, την Κυριακή πήραμε το κότερο που έχουμε και πήγαμε βόλτα στον Πόρο. Μετά κάτσαμε στην βίλα μας και απολαύσαμε τους αστακούς που είχαμε παραγγείλει από πριν.
Αυτά 'προφανώς' γιατί είμαστε πολύ ...πλούσιοι...

Η Μαιρούλα λέει : - Εμείς κυρία, την Κυριακή μας πήγε ο σοφέρ μας μέχρι το αεροδρόμιο, και αφού μπήκαμε στο ιδιωτικό αεροπλάνο του μπαμπά, πετάξαμε μέχρι την Ελβετία και αφού κάναμε σκι στις Αλπεις, κάτσαμε να φάμε φασιανό... Αυτά 'προφανώς' γιατί είμαστε παρά πολύ ...πλούσιοι...

Και ο Μπόμπος λέει : - Εμείς κυρία, την Κυριακή, μόλις βγήκαμε από το τσαντίρι, καβαλήσαμε το LADA μας και ξεκινήσαμε να πάμε στην γιαγιά μου στο Λιανοκλάδι. Εκεί λοιπόν στην δημοσιά, βλέπω την γιαγιά να κρατάει τους Financial Times κάτω από την μασχάλη της.. ... 'Προφανώς' ..πήγαινε για χέσιμο...!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ο εξυπνος μπαμπας

Ένας πατέρας πηγαίνει στο σχολείο για να ρωτήσει για την επίδοση του γιου της. Όλοι οι καθηγητ...

Ο Κωστακης

Στο σχολείο, η δασκάλα λέει στους μαθητές να γράψουν έκθεση με τίτλο « Τι θα έκανα αν ήμουν πολύ πλο...

Και οι τρεις ηταν λαθος

Ήταν μία φορά ένας και περπατούσε στον δρόμο με ανοιχτά τα πόδια. Τον βλέπουν δύο γιατροί και αποφασ...

Η συμπαρασταση

Η μαμά στη μικρή Αννέτα: - "Ανέττα, τι κάνεις;" - "Τίποτα μαμά, κάθομαι." - "Κι ο ...