👻

Παππους δωρητης σπερματος

Tags: παππούς, νοσοκόμα, σπέρματος, δωρητής, πεντάλεπτο, e tha xei kana pentalepto , πεντάλεπτο εστιατοριο , σπερμα παππου ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ένας γεράκος εμφανίζεται σε ένα νοσοκομείο και προτίθεται να γίνει δωρητής σπέρματος. Η νοσοκόμα που τον βλέπει του λέει:
- Δεν νομίζετε καλέ μου κύριε, ότι είστε λίγο μεγάλος γι αυτό;
Με την επιμονή του παππού, η νοσοκόμα πείθεται να τον δεχτεί, και γι αυτό του δίνει το κατάλληλο μπουκαλάκι για να εναποθέσει την συμβολή του στην επιστήμη. Τον πληροφορεί ότι σε δέκα λεπτά θα έρθει να παραλάβει το μπουκαλάκι και να προβούν στα απαραίτητα γραφειοκρατικά για την ταξινόμηση του σπέρματος.
Το δεκάλεπτο περνά, και η νοσοκόμα πηγαίνει να παραλάβει το μπουκαλάκι.
- Σε πέντε λεπτάκια θα είμαι έτοιμος, λέει ο παππούς.
Στο επόμενο πεντάλεπτο, η νοσοκόμα ξαναπάει και ο παππούς ζητά άλλα πέντε λεπτά χρόνο. Μην μπορώντας να κάνει και τίποτα, η νοσοκόμα του δίνει τον χρόνο που χρειάζεται ο παππούς.
Πεντάλεπτο, πεντάλεπτο ο παππούς έχει καταναλώσει κανα μισάωρο από τον πολύτιμο χρόνο της νοσοκόμας, μέχρις ότου εκείνη δεν αντέχει άλλο και εισβάλει στον θάλαμο όπου βρισκόταν ο παππούς.
Με την είσοδό της ρωτάει τον παππού:
- Είσαστε καλά, κύριε; Ανησύχησα τόση ώρα.
- Καλά είμαι, κορίτσι μου. Αλλά, να... προσπάθησα με το δεξί, προσπάθησα με το αριστερό, προσπάθησα και με τα δύο μαζί...Τίποτα. Δεν τα κατάφερα να το ανοίξω το ρημάδι το μπουκάλι!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Πισινα για τρελους

Ο διευθυντής του τρελοκομείου: - "Τρελοί!" Φωνές στο πλήθος. - "Θα σας βάλουμε πισ...

Ποια διαφορα υπαρχει αναμεσα σε εναν κροκοδειλο και μια ψειρα;

Ο κροκόδειλος μπορεί να έχει ψείρες, ενώ η ψείρα δεν μπορεί να έχει κροκόδειλους....

...

...