👻

Ο ναυτικος

Tags: κάνει, αλλά, λέει, είναι, γυναίκα, ο ναυτικοσ , einai nautikos , naytikos kai erwtas , ανεκδοτα για ναυτικουσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ενας ναυτικός επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μακροχρόνιο ταξίδι και λέει στη γυναίκα του να κάνουν ερωτά...
- Εντάξει, του λέει αυτή να κάνουμε, αλλά... επειδή δεν ξέρω τι κανείς σ αυτά τα λιμάνια που πας με τις... διάφορες που...ες και για να μη μου κολλήσεις καμία αρρώστια θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό για να χω και γω το κεφάλι μου ήσυχο...
- Καλά ρε γυναίκα, κάνει αυτός, αλλά τέτοια ώρα που να το βρω αυτό το πράγμα;
- Α μην ανησυχείς, του λέει η άλλη, εύκολο. Τώρα στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας έχει ανοίξει φαρμακείο. Κατέβα κάτω και πάρε ένα..
Ο τύπος, προκείμενου να κάνει τη δουλειά του...σωστά, κατεβαίνει στο φαρμακείο αλλά....για κακή του τύχη ο φαρμακοποιός λείπει και προσωρινά τον αντικαθιστά η μικρή του κόρη που είναι δεν είναι 11-12 χρονών. Τι να κάνει ο δικός μας... ντρέπεται να ζητήσει αυτο που θελει... Αλλά και για να δικαιολογήσει την παρουσία του εκεί ζητά από το κοριτσάκι ένα μπειμπι-λινο, που το κοριτσάκι του το δίνει ευχαρίστως, το παίρνει αυτός, πληρώνει και ανεβαίνει στο σπίτι του... καταπτοημένος.
Η γυναίκα του τον βλέπει και εκνευρίζεται..
-Μα τι έκανες Τώρα, του λέει, καλά... καταλαβαίνω ότι ντράπηκες, αλλά έχε υπόψη σου ότι για να το αφήνει εκεί ο πατέρας της στο πόδι του σημαίνει ότι της έχει εμπιστοσύνη....Επί πλέον το κοριτσάκι θα έχει κάνει πολλές φορές αυτή τη δουλειά και επομένως θα πρέπει να είναι συνηθισμένο. Κατέβα λοιπόν ξανά κάτω και ζητά το προφυλακτικό με θάρρος. Δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει....
Τι να κάνει ο άνθρωπος, είναι που τον σφίγγουν και τα ζόρια, άντε λέει δε βαριέσαι. Ε το πολύ-πολύ, μίση ντροπή δική της μίση δική μου. κατεβαίνει λοιπόν κάτω με αποφασιστικότητα, πάει προς το κορίτσι να ζητήσει το...προϊών του τέλος πάντων, αλλά εκεί τα ...ξαναχρειαζεται και... για να μη ξεφτιλιστεί ζητά από το κοριτσάκι ένα.....Γκέρμπερ.
Αυτή τη φορά η γυναίκα του τα παίρνει στο κρανίο...
- Μα είσαι και πολύ μαλάκας του λέει... Τι περιμένεις δηλαδή, να κάνουμε ερωτά με Γκέρμπερ και Μπέιμπι-Λινο; είναι ντροπή πια, ολόκληρος άντρας να ντρέπεται ένα κορίτσι 11 χρόνων. Αντε λοιπόν, τσακίσου και πάρε αυτό που θέλουμε γιατί δεν το βλέπω να ξανακάνουμε ερωτά.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, έχει γίνει ράκος και βλέπει ότι άλλος τρόπος δεν υπάρχει, κάνει την ανάγκη φιλοτιμία, κατεβαίνει στο φαρμακείο και επιτέλους ζητά το πολυπόθητο προφυλακτικό... Το κορίτσι, που όπως έλεγε και η γυναίκα του ήταν πράγματι συνηθισμένο του δίνει φυσικότατα ένα πακέτο προφυλακτικά, πληρώνει αυτός, κάνει να φύγει αλλά... κάτι παράξενο... το κορίτσι τον κοιτάζει με ένα... περίεργο τρόπο σαν κάτι να μην της κάθεται καλά.
Ο άνθρωπος μας, όπως είναι και φορτισμένος από την όλη διαδικασία, την βλέπει που τον κοιτά έτσι και την ρωτάει:
- Τι συμβαίνει χρυσό μου, γιατί με κοιτάς έτσι περίεργα, βλέπεις τίποτα παράξενο;
- Όχι κύριε, αλλά... να, σας βλέπω τόση ώρα... και δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτό το μωρό τι θα το κάνετε τέλος πάντων.....θα το......ταΐσετε..., ή θα το γαμήσετε........;

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Κατι που εχει ποδια.

Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να αναφέρουν ένα πράγμα που ...

Κολλητικη ασθενεια

- Γιατρέ μου, μόλις αγγίξω το στήθος μου, σηκώνονται οι ρώγες.- Δεν ξέρω τι αρρώστια είναι αυτή ...

Ο πρωτος χειμωνας ενος παντρεμενου που βαφτηκε ασπρος

-Ήταν ένας αρραβωνιασμένος και λέει στην γυναίκα του: Πριν χειμωνιάσει πρέπει να παντρευτούμε....

Γραπτο μηνυμα στο κινητο μου!

Χτυπάει το κινητό μου. Το βγάζω απ την τσέπη του παντελονιού μου και βλέπω ότι έχω ένα γραπτό μήνυμ...