Ο κυνηγος και το λιονταρι

Tags: λιοντάρι, κυνηγός, συνεχίζεται, απόσταση, ιστορία, o kunhgos kai to liodari , ανέκδοτο με κυνηγό , ανεκδοτο κυνηγόσ λιονταρι , ανεκδοτο με κυνηγουσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Κάποτε σ ενα χωριό ένας κυνηγός διηγούνταν σε συγχωριανούς του μια ιστορία που του συνέβει στην Αφρική, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι.
-Λέει, λοιπόν πως ενώ κυνηγούσε στη ζούγκλα, είδε ξαφνικά πίσω από έναν θάμνο ένα λιοντάρι να τον αγριοκοιτάζει.Τότε, αν και τρόμαξε, έστρεψε το όπλο του εναντίον του και πυροβόλησε, αλλά αστόχησε. Τότε άρχισε το λιοντάρι να τον κυνηγάει. Ενώ αρχικά είχε μια απόσταση 50 μέτρων,το λιοντάρι όλο και πλησίαζε, μέχρι που σχεδόν τον έφθασε και ετοιμάσθηκε να του χυμήσει. Ω του θαύματος όμως,το λιοντάρι την τελευταία στιγμή γλυστρά και ο κυνηγός καταφέρνει και αποκτά πάλι μια απόσταση ασφαλείας 50 μ. πάλι. Το κυνηγητό όμως συνεχίζεται,σύμφωνα με τη διήγησή του.Μόλις το λιοντάρι τον ξαναπλησιάζει, μα τι τύχη! Ξαναγλυστρά και ξαναπέφτει. Η ομήγυρη που ακούει την ιστορία δαγκώνει τα νύχια της από την αγωνία. Η διήγηση συνεχίζεται με 3-4 παρόμοιες σκηνές,οπότε ο σπαστικός της παρέας παρεμβαίνει και λέει:
"Σώπα ρε μεγάλε με την κωλοφαρδία σου!!! Τόσες φορές σε πλησίασε το λιοντάρι και κάθε φορά γλυστρούσε κι εσύ ξέφευγες. Εγώ θα είχα χεστεί από τον φόβο μου!!!
-Οπότε ο άλλος γυρίζει και του απαντάει:
Κι εσύ που νομίζεις ρε φίλε ότι πατούσε το λιοντάρι και γλύστραγε κάθε φορά!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Το χαμστερ

-Ένας τύπος πάει με το χάμστερ του στο Σινεμά και λέει στην Ταμία "Θέλω 2 εισιτήρια για μένα και το ...

Η μυγα και το Λυκοσκυλο.

Η φοβερή και επίμονη μύγα βάζει στο μάτι έναν σκύλο. Παίρνει φόρα , ορμάει και του την πέφτει για να...

Δυο ψυλλοι

Δύο ψύλλοι βγαίνουν από τον κινηματογράφο. -Λοιπόν, λέει ο ένας, θα γυρίσουμε στο σπίτι με τα ...

Το ταβανι

Δύο μύγες σουλατσάρουν στο ταβάνι. -Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, λέει ξαφνικά η μια στην άλλη. ...