👻

Ο κυνηγος και η αρκουδα.

Tags: αρκούδα, βλέπει, αρκούδας, πίσω, αλλά, anekdoto me tin arkouda , anekoto me tin arkouda kai to kinigo , ανέκδοο με κυνηγό και αρκούδα , ανεκδοτα αρκουδα και κυνηγοσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ήτανε κάποτε ένας κυνηγός αρκούδων και πάει στο δάσος να κυνηγήσει. Βλέπει πίσω από έναν θάμνο το πόδι μιας αρκούδας. Βγάζει την καραμπίνα, σημαδεύει και αρχίζει να πυροβολεί συνεχώς μέχρι να αδειάσει το όπλο. Μετά κοιτά για πτώμα αρκούδας αλλά τίποτα. Ξαφνικά κάτι του χτυπά την πλάτη, γυρίζει και βλέπει την αρκούδα που του λέει:
-Γι αυτό που έκανες θα μου πάρεις πίπα αλλιώς θα σε σκοτώσω.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, το έκανε και έφυγε νευριασμένος, ορκιζόμενος ότι θα εκδικηθεί. Την άλλη μέρα ξαναπήγε, στο ίδιο μέρος, κουβαλώντας αυτή τη φορά πολυβόλο. Πίσω από ένα θάμνο βλέπει το αυτί της αρκούδας, βγάζει το πολυβόλο και αρχίζει να ρίχνει μέχρι που άδειασε η γεμιστήρα. Κοιτά για πτώμα αρκούδας αλλά δυστυχώς τίποτα. Ξαφνικά του χτυπά πάλι την πλάτη, γυρίζει και βλέπει πάλι την αρκούδα που του λέει αυτή τη φορά:
-Επειδή ξαναπροσπάθησες να με σκοτώσεις αυτή τη φορά θα στήσεις κ*λο αλλιώς θα σε πετσοκόψω.
Τι να κάνει ο άνθρωπος το κάνει και φεύγει, πραγματικά νευριασμένος, απειλώντας την αρκούδα ότι κάποτε θα καταφέρει να την σκοτώσει. Την άλλη μέρα έρχεται με ένα μπαζούκα και ψάχνει την αρκούδα. Πίσω από κάτι φυτά διακρίνει το περίγραμμα της, οπότε σημαδεύει και ΜΠΑΜ. Σίγουρος πλέον ότι την σκότωσε ψάχνει για το πτώμα της, αλλά τίποτα. Γυρίζει όλο τρόμο πίσω του και βλέπει την γνωστή αρκούδα, που του πιάνει το αυτί και του λέει:
-Έχω την υποψία ότι δεν έρχεσαι στο δάσος για να κυνηγήσεις, αλλά για κάτι άλλο!!!


Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Το ξεματιασμα.

Συζητούν δύο κλειτορίδες.Λέει η μία στην άλλη: - Ρε συ, ξέρεις να ξεματιάζεις;Απαντά η ά...

The farmer and his sheep

An Alabama farmer buys several sheep, hoping to breed them for wool. After several weeks, he notices...

Χαθηκα...

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥ...1η μεραΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ. ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ Η ΦΥΛΗ ΚΑΙ Τ...

...