👻

Ο κος Παπαδοπουλος

Tags: παπαδόπουλος, γεύμα, πορτοφόλι, ρεύματος, διακοπή, που ειναι ο πυργοσ τησ πιζασ ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ο κος Παπαδόπουλος μετά από μια κουραστική μέρα φθάνει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Ζητάει απ τον ξενοδόχο πολύ ευγενικά να του ετοιμάσει ένα γεύμα και κάθεται στην τραπεζαρία. Την ώρα που τελειώνει το γεύμα του τον πιάνει η κοιλιά του... όμως για κακή του τύχη εκείνη την ώρα γίνεται διακοπή ρεύματος και δυστυχώς δεν βρίσκει τον δρόμο για την τουαλέτα οπότε αναγκάζεται να βγει στον κήπο για την ανάγκη του . Κατεβάζει τα ρούχα του χ**** και την ώρα που έχει ανεβάσει το παντελόνι του έρχεται πάλι το ρεύμα ! Κοιτάει γύρω του να δει πως θα καλύψει αυτά που έκανε αλλά μένει έκπληκτος όταν δεν βρίσκει τίποτα ! Μπαίνει λοιπόν ήσυχος πλέον μέσα για να συνεχίσει το γεύμα του όταν διαπιστώνει πως του έχουν κλέψει το πορτοφόλι του . Φωνάζει τον διευθυντή του ξενοδοχείου και του αναλύει το γεγονός .
Ο ξενοδόχος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί το πορτοφόλι του κου Παπαδόπουλου ... οπότε αγανακτισμένος λέει :
Ω τι μέρα κι αυτή ο κος Παπαδόπουλος έχασε το πορτοφόλι του , έγινε διακοπή ρεύματος και μέσα σε όλα μια χελώνα πέρασε χεσμένη μπροστά από την ρεσεψιόν... !

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

The two sperms

Two sperms were swimming along when one says to the other "Man Im getting tired, how far is it ...

Conversation

Guy: why are you wearing bra? not that you have anything to put into...Girl: youre wearing pan...

Twenty Dollars

Two elderly residents, one male and one female, were sitting alone in the lobby of their nursing hom...

Σεξουαλικη υπηρεσια PANAFON

Αν θέλετε να γλύψετε πατήστε το 1, αν θέλετε να σας γλύψουν πατήστε το 2, αν θέλετε και τα δύο ταυτό...