👻

Ο δημοσιος υπαλληλος

Tags: τράγος, στην, τράγο, δημόσιος, υπάλληλος, ανεκδοτα με δημοσιουσ υπαλληλουσ , ανέκδοτα για δημοσίουσ υπαλλήλουσ , ανεκδοτα , ανεκδοτα για δημοσιουσ

Αποστολέας: Ανώνυμος

Η ιστορία μας διαδραματίζεται σε ένα μικρό ελληνικό ορεινό χωριό στις αρχές της δεκαετίας του 80 λίγο μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία όταν ο άνεμος της αλλαγής και της κοινωνικοποίησης σάρωνε όλη τη χώρα .
Ο δαιμόνιος κοινοτάρχης του χωριού , σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , στην προσπάθειά του να παρουσιάσει « σοσιαλιστικό έργο » βάλθηκε να κάνει κι αυτός κάποια κοινωνικοποίηση . Αφού έψαξε από δω , έψαξε από κει και δεν βρήκε τίποτα κατέληξε στον τράγο του μπάρμπα Μήτσου ένα ζώο φημισμένο στην περιοχή για τις σεξουαλικές και αναπαραγωγικές του ικανότητες αφού « κανόνιζε » μέχρι και δέκα ( 10 ) ! γίδες την ημέρα .
Απαλλοτρίωσε λοιπόν τον τράγο του μπάρμπα Μήτσου , του έφτιαξε ένα μοντέρνο στάβλο με όλες τις ανέσεις , προσέλαβε και ένα κομματικό του φίλο για να τον φροντίζει και να την η πρώτη ελληνική « ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΩΝ »
Σαν έφτασε η εποχή της αναπαραγωγής έστησε και μια τελετή εγκαινίων . Παρόντες ο Νομάρχης , οι τοπικοί βουλευτές και άλλοι παράγοντες , παπάδες δεσποτάδες , η φιλαρμονική του γειτονικού δήμου , πλήθος κόσμου και βέβαια και οι χωριάτες κρατώντας τις ανήσυχες λόγω οργασμού γίδες τους από το λουρί για να « εγκαινιάσουν » τη νέα κοινωνικοποιημένη επιχείρηση . Μετά τους αγιασμούς και τους λόγους των επισήμων μπαίνει η πρώτη γίδα πελάτισσα στην επιχείρηση . Μισή ώρα έκανε να την « καταφέρει » ο τράγος . Μπαίνει η δεύτερη μα ο τράγος αδιαφορία . Ξαπλωμένος στο κονάκι του μασούλαγε το χορταράκι και ούτε που γύρισε να κοιτάξει . Έξω πανικός και σούσουρο μεγάλο . Το « σοσιαλιστικό πείραμα » έβαινε προς αποτυχία . Έτοιμος να καταρρεύσει ο κοινοτάρχης μπαίνει στο στάβλο κι αρχίζει να παρακαλάει τον τράγο .
- Βρε καλέ μου , βρε χρυσέ μου κάνε μια προσπάθεια ακόμα , ρεζίλι γίναμε .
- Δεν μπορώ , απαντούσε ο τράγος .
- Έστω μια γίδα ακόμα .... θα τα καταφέρεις προσπάθησε !
- Δεν μπορώ σου λέω .
- Μα πέρυσι κατάφερνες μέχρι και δέκα την ημέρα ! τώρα γιατί δεν μπορείς ;
- Πέρυσι ήταν αλλιώς .... τώρα είμαι δημόσιος υπάλληλος , τον αποστόμωσε ο τράγος .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ο πεινασμενος φανταρος

Πάει ο φαντάρος στον αξιωματικό να ζητήσει άδεια. Λέει λοιπόν στον αξιωματικό: - "Έχω έξη μήνες να δ...

Οι δυο νανοι

Δυο νάνοι κέρδισαν το Λόττο. Το πρώτο πράμα που κάνανε ήταν να αγκαζάρουν δυο πουτ**** και να πάνε σ...

Η κοκκινοσκουφιτσα και ο λυκος!

Η κοκκινοσκουφίτσα βγαίνει από το σπίτι προς το δάσος,χαρούμενη και τραγουδώντας: -Λα λα...

...