👻

Ο βασιλιας των ζωων.

Tags: quot, αλεπού, λιοντάρι, βασιλιάς, αποφάσισε, o basilias ton zoon , εικόνεσ λαγού με αλεπού , ο βασιλια των ζωων , ο βασιλιασ των ζωων

Αποστολέας: Ανώνυμος

Κάποτε στο δάσος το λιοντάρι αποφάσισε να μαντάψει όλα τα ζώα και σαν αρχηγός τους να τους αναγγείλει ότι θα φύγει για διακοπες ένα μήνα.
"Αγαπημένα μου ζώα όσο θα λείπω η καλή αλεπού θα είναι ο βασιλιάς σας, να την ακούτε και να την εμπιστεύεστε ολοι..." τους είπε κι αφού έδωσε οδηγίες στην πονηρή αλεπού έφυγε.
Ενώ είχαν περάσει 2-3 ημέρες η πονηρή αλεπού που είχε πάρει το ρόλο της σοβαρά, άρχισε να κάνει περιπολίες στο δάσος και κάπου-κάπου στη λίμνη. Βλέπει το λαγό.
"Λαγέ τι κάνεις εκεί;" τον ρωτάει.
"Να εδώ αλεπού μου" απαντάει αυτός... "ψαρεύω, ακούω μουσική, παίρνω καθαρό αέρα, γαμάω και την γκόμενα του λιονταριού την τίγρη......!
Ακουγωντας όλα αυτά η αλεπού έμεινε άφωνη. Αφού εγινε ακόμα 4-5 φορές, αποφάσισε να πάει να ειδοποιήσει το λιοντάρι και να του πει τα νέα.
Έτσι λοιπόν το λιοντάρι αποφάσισε να γυρίσει να ακούσει με τα ίδια τα αυτιά του τα λεγόμενα του λαγού. Πήγε λοιπόν στο δάσος συναντάει το λαγό και του λέει.
"Λαγέ τι κάνεις εδώ;"
"Τι να κάνω λιοντάρι μου" του απαντάει, "ψαρεύω, ακούω μουσική, παίρνω καθαρό αέρα, ε! λέω και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.....!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Σμικρυνση

-Βρήκα τρόπο να κάνω το πε*ς μου ένα μέτρο.-Πως;-Θα το διπλώσω στα δυο....

Η πρωτη φορα

Ο ζάπλουτος εφοπλιστής Μάκης Έχωφράγγας σκοπεύει να χτίσει μια εξοχική βίλα στην πλαγιά ενός λόφου σ...

Ενοικιο

Ένας καλοντυμένος κύριος διασκεδάζει σε ένα μπαρ και στο τέλος της βραδιάς φεύγει παρέα με μια κοπέλ...

Τα βασανηστηρια των Κινεζων

Ήταν μια φορά ένα αεροπλάνο, που πετούσε πάνω από τα Ιμαλάια, όταν ξαφνικά έπαθε βλάβη και έπεσε στη...