Ο αφανης ανταγωνιστης του Γιωργακη

Tags: γιωργάκης, γιωργάκη, κάνω, μόνο, αυθαίρετα, ανεκδοτα για τον γιωργακη , ανεκδοτα για γιωργακη , anekdota gia giorgaki , anekdota me giwrgaki

Αποστολέας: Ανώνυμος

Δυστυχώς η οργανωμένη προπαγάνδα του συστήματος μετέδωσε ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Γιωργάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αποσιωπήθηκε έτσι το γεγονός ότι υπήρχε άξιος συνυποψήφιος, εγώ!
Και είναι ακόμη μεγαλύτερο το κρίμα γιατί, όπως θα σας αποδείξω με στοιχεία, δεν είμαι απλά ισάξιος αλλά πολύ καλύτερος του Γιωργάκη!
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παραθέτω όλα τα δυνατά σημεία του Γιωργάκη με τα αντίστοιχα δικά μου για να καταλάβετε τι χάνει το κόμμα και η χώρα:

Γιωργάκης: "Νέος", 52 ετών.
Εγώ: Πραγματικά νέος, 25 ετών και εντελώς ανώριμος. Είμαι τόσο ανώριμος που τα Χριστούγεννα έδωσα πίσω το καράβι playmobile που μου έφεραν ως δώρο και πήρα μια κουδουνίστρα και έναν φουσκωτό Αγιο Βασίλη.

Γιωργάκης: Sportsman, κάνει καθημερινά 100 κοιλιακούς και 45΄ τζόκινγκ.
Εγώ: Υπεραθλητής. Τρέχω καθημερινά 15 χλμ με την Μαριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου στην πλάτη, ανεβαίνω στα Ιμαλάια με κοντομάνικο και σαγιονάρα-δίχαλο, κάνω μπάντζι-τζάμπινγκ με συρματόσκοινο. Κάθε πρωί συνηθίζω να παλεύω με αρκούδες.

Γιωργάκης: Κάνει υγιεινή διατροφή και προτιμά προϊόντα αποκλειστικά βιολογικής καλλιέργειας.
Εγώ: Κάνω τόσο υγιεινή διατροφή που:
Τρώω μόνο μαρούλια και τομάτες που καλλιεργώ ο ίδιος σε γλάστρες και ζαρντινιέρες και τις λιπαίνω προσωπικά δις ημερησίως.
Τρώω αυγά μόνο από αλανιάρες κότες, τόσο αλανιάρες που πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο tatoo στο ράμφος και να έχουν παίξει σε τσόντα με χοντρές.
Για να αγοράσω χοιρινή μπριζόλα, πρέπει ο χασάπης να μου αποδείξει ότι το γουρούνι είχε υπάρξει μεγάλος δεκαθλητής στα νιάτα του και να προσκομίσει τα σχετικά μετάλλια και κύπελλα.

Γιωργάκης: Ανταλλάσσει email με την μαμά του.
Εγώ: Ανταλλάσσω email με ξέκωλα.

Γιωργάκης: Φράση-φετίχ: "χαμόγελο στα όνειρα"
Εγώ: Φράση-φετίχ: "ένα καφάσι τελάρα"

Γιωργάκης: Θα αποποινικοποιήσει τα μαλακά ναρκωτικά.
Εγώ: Θα εντάξω τις χασισοφυτείες στο Natura 2000 και θα κάνω το χασίς Καλαμάτας Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης.

Γιωργάκης: Θα νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα.
Εγώ: Όχι μόνο θα νομιμοποιήσω όλα τα αυθαίρετα αλλά θα κάνω και πανελλαδικό διαγωνισμό για το πιο αυθαίρετο από τα αυθαίρετα.
Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα λάβουν τιμητική πλακέτα με ιδιόχειρη αφιέρωσή μου. Ο νικητής θα γίνει Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

Γιωργάκης: Λέει αόριστα ότι θα αναβαθμίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Εγώ: Θα καθιερώσω τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού (thanx tim!). Κάθε ελληνική οικογένεια θα φιλοξενεί μόνιμα στο σπίτι έναν γιατρό που θα ζει, θα τρώει και θα κοιμάται μαζί της. Στους νεόνυμφους θα δίνω και έξτρα δώρο νοσοκόμα.

Γιωργάκης: Υπόσχεται αόριστα ότι θα αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα.

Εγώ: Θα υποχρεώσω τα κρατικά κανάλια να παίζουν μόνο τσόντες. Ακόμα και οι ειδήσεις θα είναι τα νέα από τον χώρο της τσόντας. Επίσης, θα προσλάβω 10.000 άνεργους που θα τρυπάνε με καρφίτσα μία-μία τις καπότες και θα αντικαθιστούν τα αντισυλληπτικά με maltesers.

Γιωργάκης: Υπόσχεται ένα "ταξίδι στον ήλιο"
Εγώ: Υπόσχομαι πολλά ταξίδια σε Ιμπιζα και Κούβα, σαφάρι στην Αφρική, σκι στις Αλπεις και οικόπεδα στον Αρη με φως-νερό-τηλέφωνο και θέα στην Ακρόπολη.

Τώρα, φίλε ψηφοφόρε, ΞΕΡΕΙΣ. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, δεν χάθηκε όμως ο πόλεμος.
Την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, εμπιστέψου Εμένα.
Αν δεν μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος, θα σου αγοράσω το παλιό σου αποσμητικό.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ


Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Σε ποσα χρονια...

Μια ημέρα σε συνάντηση κορυφής, ο Κλίντον, ο Γιέλτσιν και ο Σημίτης αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε μί...

Σημιτικο

Ο Σημίτης είναι προσκεκλημένος σε ένα συνέδριο οικονομολόγων το οποίο πραγματοποιείται σε ένα ...

Τι θα τραγουδαει ο Σπηλιωτοπουλος μετα τις εκλογες;

Για τα φτωχά τα νιάτα μου κανένας δε θα κλάψει......