Μην διαβασεις παρακατω

Tags: διαβάσεις, ακόμη, κείμενο, τίποτα, όμως, μην το διαβασεισ , σταματα να διαβαζεισ αυτο το ανεκδοτο , φίλε μου, εσύ που κάνεισ τον κόπο να διαβάσεισ αυτό εδώ το κείμενο, άκουσε μια συμβουλή. μην διαβάσεισ παρακάτω. δεν έχει τίποτα να σου πει αυτό το κείμενο. τίποτα απολύτωσ, κανένα νόημα, καμιά ουσία. ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Φίλε μου, εσύ που κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό εδώ το κείμενο, άκουσε μια συμβουλή. Μην διαβάσεις παρακάτω. Δεν έχει τίποτα να σου πει αυτό το κείμενο. Τίποτα απολύτως, κανένα νόημα, καμμιά ουσία.
Σε βλέπω όμως αρκετά επίμονο και περίεργο, ακόμη, θα έλεγα. Συνεχίζεις ακόμη να διαβάζεις. Μα αφού σου είπα, αυτό το κείμενο δεν έχει τίποτα να σου δώσει. Εσύ εκεί. Επιμένεις. Σε έχει φάει η περιέργεια. Εχεις ήδη φτάσει στην μέση κι όμως συνεχίζεις ακόμη να διαβάζεις. Όταν όμως φτάσεις στο τέλος και συνειδητοποιήσεις ότι δεν έβγαλες τίποτα, μην τα βάλεις μαζί μου.
Εγώ σε είχα προειδοποιήσει. Για όλα φταίει η ακατανίκητη περιέργειά σου, που ενώ σου λέω, από την αρχή, ότι αυτό το κείμενο γράφτηκε απλά για να γραφτεί, εσύ εξακολουθείς να επιμένεις να το διαβάσεις ολόκληρο.
Σταμάτα να διαβάζεις τώρα. Όσο είναι ακόμη καιρός. Δείξε δυνατός. Δείξε ότι έχεις θέληση. Έχεις ακόμη λίγο χρόνο για να αλλάξεις γνώμη. Είσαι όμως τόσο ξεροκέφαλος που το έφτασες στο τέλος του. Και τώρα που το τέλειωσες, μπράβο σου! Τι κατάλαβες;

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

What is the most embarassing Greek surname...

What is the most embarassing Greek surname when you say it in English?Condom in ass!...

Ο Πεθαμενος μιλουσε

Το Γιώργο τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Τρέχει η γυναίκα του στο νοσοκομε...

Γιατι ο ελεφαντας ειναι γκριζος, μεγαλοσωμος με τετοιο περιεργο σχημα;

Γιατί αν ήταν μικρός, στρογγυλός και άσπρος θα ήταν ασπιρίνη....

Οχημα

Ποιο είναι το αγαπημένο όχημα ενός τζίψι (Τσιγκάνου);Το jeep γιατί είναι 4Χ4 και ανεβαίνει τον...