Μια θεση για τον Πρωθυπουργο.

Tags: θέση, σημίτης, παράδεισο, στην, κώστας, ανεκδοτα με τον πρωθυπουργο , anekdota gia ton prwthupourgo mas , anekdoto me prothipourgo , ανεκδοτα για τον πρωθυπουργο

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κώστας Σημίτης κάποια στιγμή όπως όλοι οι άνθρωποι πεθαίνει και πάει και χτυπάει την πόρτα του Παραδείσου. Βγαίνει ο ʼγιος Πέτρος και τον ρωτάει:
- Ποιος είσαι;
- Κώστας Σημίτης, Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
- Και θες να μπεις στον Παράδεισο; Χμ, με όλα όσα έκανες στη γη; Λυπάμαι κύριε Πρωθυπουργέ αλλά η θέση σας είναι στην κόλαση.
Τι να κάνει και ο Σημίτης πάει στην κόλαση. Παρουσιάζεται ο Εωσφόρος και του λέει:
- Ποιος είσαι;
- Κώστας Σημίτης, Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
- Και τι θες εδώ;
- Στον Παράδεισο δεν υπάρχει θέση για μένα.
- Εδώ που τα λέμε ούτε και στην Κόλαση υπάρχει. Μπορείς να πάρεις όμως τη θέση κάποιου και να τον στείλεις στον Παράδεισο. Είναι τρεις οι υποψήφιοι αυτή τη στιγμή οι που περιμένουν αντικαταστάτη. Εσύ θα διαλέξεις ποιανού τη θέση θες να πάρεις. Πάμε να δεις τον πρώτο.
Πηγαίνουν σε μια λίμνη και βλέπουν τον Καραμανλή να κολυμπάει και να αναζητά στο βάθος της λίμνης έναν θησαυρό τον οποίο δε βρίσκει ποτέ. Σκέφτεται λίγο και λέει:
- Δεν μπορώ εγώ, ο Κώστας Σημίτης που πέτυχα όλους τους στόχους της ελληνικής πολιτικής κι έβαλα την Ελλάδα στην ΟΝΕ, να ψάχνω αιωνίως έναν ανύπαρκτο θησαυρό. Ποτέ στη ζωή μου δεν κυνήγησα ουτοπίες για να το κάνω τώρα και μάλιστα αιωνίως! Όχι, όχι, απορρίπτεται.
- Εντάξει, πάμε να δεις τον επόμενο.
Ο επόμενος υποψήφιος για τον παράδεισο είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου που με έναν κασμά σπάει κάτι τεράστιες κοτρώνες από το πρωί μέχρι το βράδυ κι απ το βράδυ μέχρι το πρωί.
- Εγώ που έβαλα την Ελλάδα στην ΟΝΕ να κάνω τέτοια πράγματα αιωνίως! Όχι κύριε Εωσφόρε, εγώ δεν έκανα κάτι απλά για να βρίσκομαι σε δουλειά. Εγώ άλλαξα την πολιτική του Κινήματος, έβαλα υψηλούς στόχους και δούλεψα σκληρά για να τους πετύχω. Δεν μπορώ να κάθομαι να σπάω πέτρες. Απορρίπτεται κι αυτό.
- Εντάξει, πάμε να δεις το τελευταίο αλλά τώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να διαλέξεις κάτι.
Πηγαίνουν σε ένα δωμάτιο και βλέπουν τον Κλίντον και τη Μόνικα να του παίρνει τσιμπούκια από το πρωί μέχρι το βράδυ και απ το βράδυ μέχρι το πρωί.
- Αυτό διαλέγω. Είναι η επιβράβευση που μου αξίζει, ύστερα από όσα έκανα για το καλό της χώρας μου.
- Εντάξει, Μόνικα, μπορείς να πας στον Παράδεισο, βρήκαμε ποιος θα σε αντικαταστήσει.


Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Κλιντον - Κενεντι

Γιατί ο Μπιλ Κλίντον θα ήθελε να ήταν στη θέση του Τεντ Κένεντι ;Γιατί ο Κένεντι έχει μια πρώη...

Που βρισκοταν ο ΧΡΙΣΤΟΣ πριν την σταυρωση του;

Στην ελληνική πρεσβεία στα Ιεροσόλυμα....

Τι τραγουδαει ο Κωστας Καραμανλης μπροστα στον καθρεπτη;

Ο πιο καλός ο αρχηγός ήμουν εγώ στο κόμμα....