Μεταλλαδες και Πριγκιπισσες

Tags: πρωταγωνιστής, metal, πριγκίπισσα, καταφθάνει, δράκο, ανεκδοτα με μεταλλαδεσ , ανεκδοτα με πριγκιπισσεσ , μεταλλαδεσ πριγκιπισσα , anekdota me metalades

Αποστολέας: Ανώνυμος

HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και γαμάει την πριγκίπισσα, και φεύγει.

GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φεύγει...

EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσος

POWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει.
Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.

THRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και γαμάει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.

FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χoρό).
Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα.

GOTHIC METAL: Η Πριγκίπισσα με βελούδινη αμφίεση τραγουδάει σοπράνο. Ο Πρωταγωνιστής συμπληρώνει το ντουέτο, ως το «τέρας», ενώ ο Δράκος παίζει φλάουτο. Ξαφνικά το καταπίνει και κατά λάθος καίει με φλόγα την Πεντάμορφη και το Τέρας και πεθαίνει από ασφυξία. Οι τρεις ψυχές καταδικάζονται εις το πυρ το εξώτερο αιώνια.

VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.

DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γαμάει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.

EMO METAL: Ο Πρωταγωνιστής αντικρύζει το Δράκο και αρχίζει να κλαψουρίζει για το πόσο δύσκολο θα είναι να κερδίσει τη μάχη και την καρδιά της Πριγκίπισσας. Ο Δράκος τον τρώει για πρωινό. Η Πριγκίπισσα είναι χαρούμενη γιατί έτσι κι αλλιώς ο Πρωταγωνιστής ήταν ένας κλαψιάρικος φλώρος.

PUNK METAL: Ο Πρωταγωνιστής φτάνει στο κάστρο με οτοστόπ, ζητάει από το Δράκο κανά ψιλό, αγοράζει μερικά κουτάκια μπύρας και τα πίνει. Εκνευρίζεται με τη γαλαζοαίματη Πριγκίπισσα (περί κατεστημένου - άρχουσας τάξης) και την αρχίζει στα βρισίδια. Στο τέλος τον μαζεύουν οι μπάτσοι.

BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.

GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, γαμάει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά γαμάει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, γαμάει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά γαμάει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.

NU METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει μ' ένα κατεστραμμένο Honda Civic κι επιχειρεί να πολεμήσει τον Δράκο αλλά καίγεται μέχρι θανάτου όταν τα γελοία φαρδιά ρούχα του πιάνουν φωτιά.

DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι.

PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.

GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.

SYMPHONIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει με την Φιλαρμονική της Βιέννης τραβάει 2 άριες, ο Δράκος κουφαίνεται και η πριγκίπισσα τηγανίζει αυγά.

INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων απ τους φρουρούς ασφαλείας.

VIDEO GAME METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει στο κάστρο με τέσσερις φίλους του, παραγγέλνει πίτσες και κόκα-κόλα, ξεκινά να ρίχνει τα καλύτερα riffs στο Guitar Hero 2 και στέλνει το Δράκο αδιάβαστο. Κερδίζει την Πριγκίπισσα, αλλά στο τέλος τον παρατάει γιατί ο ίδιος προτιμάει να σφάζει Δράκους στο WOW παρά να ασχολείται μαζί της.

CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν.
Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί.
Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.

TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.

SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια..

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Πως λενε τον ανθρωπο που τρεχει...

Πώς λένε οι ανθρωποφάγοι τον άνθρωπο που τρέχει;Fast food!...

Η γεννηση

Πότε γεννήθηκες ;-Δεν θυμάμαι. Ήμουν πολύ μικρός...

Την εκατσες

Ένας αεροπόρος καθώς περνούσε πάνω από την Αφρική χάλασε η μηχανή του και συνετρίβη το σκάφος του στ...

Τι κοινο εχουν τα Ζωνιανα με την εκκλησια

-Τι κοινό έχουν τα Ζωνιανά με την εκκλησία;-Και στα δυο για να μπεις πρέπει να κάνεις τον σταυ...