👻

Κυνηγι Αρκουδας

Tags: αρκούδα, αρκούδας, κυνήγι, κυνηγός, ψάχνει, κυνηγι , κυνηγι αρκουδασ , ανεκδοτα με κυνηγουσ , ανεκδοτο κυνηγοσ αρκουδα

Αποστολέας: Ανώνυμος

Mια μέρα ένας κυνηγός πάει στο δάσος για να κυνηγήσει αρκούδες. Εκεί που περπάταγε βλέπει πίσω από έναν θάμνο μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει το όπλο ... σημαδεύει ... και μπαμ, μπουμ .... αδειάζει όλες τις σφαίρες του επάνω στην αρκούδα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού καθαρίζει το τοπίο από τον καπνό αρχίζει να ψάχνει για την αρκούδα. Ξαφνικά, σηκώνεται η αρκούδα και πάει και τον πλησιάζει!
"Καλώς το παλικάρι", του λέει... "Πως από τα μέρη μας; Δεν πιστεύω να έχεις έρθει να κυνηγήσεις αρκούδες εεε;;;"
Κυριολεκτικά παιγμένος ο κυνηγός απαντάει "εεεε... εγώ όχι . Όχι ... περαστικός είμαι!"
Τον κοιτάει η αρκούδα από πάνω μέχρι κάτω, τον βουτάει και τον ξαπλώνει στα τέσσερα και δώστου ... του άλλαξε τα φώτα!!!
Την επόμενη ημέρα κυριολεκτικά έξαλλος ο κυνηγός με την αρκούδα "βιαστή" ξαναπάει στο δάσος οπλισμένος με δύο οπλοπολυβόλα και καμιά δεκαριά χειροβομβίδες! ... Ψάχνει από εδώ, ψάχνει από εκεί και σε κάποια φάση μετά από αρκετές ώρες εντοπίζει την αρκούδα πίσω από μια συστάδα θάμνων. Με το που την βλέπει αρχίζει ... μπαμ μπουμ ... Πετούσε χειροβομβίδες κλπ.
Χαμός από τους θάμνους δεν έχει μείνει τίποτα!!! Με το που καθαρίζει το τοπίο, σηκώνεται η αρκούδα μέσα από τα χώματα και τον πλησιάζει!
"Βρε βρε καλώς το παλικάρι μας. Πάλι από τα μέρη μας;;;"
"Δεν πιστεύω να ήρθες για κυνήγι αρκούδας και τέτοιες μαλακίες εεεε;"
"Εεεεεεεεεε, μααα εεε εγώ όχι , όχι απλά περαστικός είμαι !!!", απαντά έντρομος ο κυνηγός.
Τον κοιτάει η αρκούδα από πάνω μέχρι κάτω: "ΕΕΕεμ άμα δεν έχεις έρθει για κυνήγι αρκούδας τότε για το γαμήσι έρχεσαι!" και τον στήνει στα τέσσερα.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ενα βραδυ στην Παγωνια

Ξεκινάει ο επιδειξίας για τη βραδινή του εξόρμηση, μ` ένα παλτό πάνω του κι από μέσα γυμνός. Η νύχτα...

Ο πρωταρης.

Ο πρωτάρης μονολογεί:Μου είπαν ότι για να έχει η γυναίκα έντονο οργασμό, πρέπει να γλύψω γύρω ...

Πως λεγεται ο καφες του Ιταλου γαμια;

Καπ**τσάρα (αντί για καπ**τσίνο)...

...