Βασικες συμβουλες για τους πρωταρηδες στους υπολογιστες

Tags: τους, πρωτάρηδες, δοσατζής, καταφέρετε, βασικές, anekdota , ανεκδοτα με υπολογιστεσ ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

- Το reset και το turbo εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες . Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το ένα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το άλλο .
- Το cd - rom drive δεν είναι βάση για τους καφέδες . Μη διαμαρτύρεστε στο μαγαζί που αγοράσατε τον υπολογιστή για την τρύπα που έχει το
« συρταράκι » και χωράει μόνο τα μεγάλα φλιτζάνια . Θα ωθήσετε τον πωλητή υπολογιστών να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει δοσατζής . « Και μου το έλεγε η μάνα μου να γίνω δοσατζής . . . »
- Όχι η 5 1/4 δισκέτα δεν « μπαίνει » στο 3 ½ drive . Τώρα εάν καταφέρετε και την βάλετε να είστε σίγουροι ότι ..... δεν θα δουλέψει . Μη διπλώνετε τσάμπα τις παλιές δισκέτες του pc-master .
- To fax-modem δεν στέλνει fax εάν κολλήσετε το φύλλο στην οθόνη . Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ξεσκονίσετε την οθόνη και να σκονίσετε το χαρτί .
- Όχι δεν μπορείτε να πάρετε ένα πληκτρολόγιο σκέτο και να το συνδέσετε στην τηλεόραση . Πρέπει να αγοράσετε ολόκληρο υπολογιστή .
- Το παλιό amstrad cpc 6128 που είχε ο ανιψιός σας ο φαντάρος όταν ήταν μικρός δεν αρκεί για να κάνετε και εσείς όλα αυτά τα θαυμαστά που δείχνει η τηλεόραση για το internet .
- Αν θέλετε να δείτε τσόντες , δεν χρειάζεται να γίνετε συνδρομητής στο internet , αρκεί μια βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς σας .
- Εάν γράψετε πάνω σε έναν φάκελο γράμματος μια e-mail address και το στείλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταλήξει στον παραλήπτη αλλά στα σκουπίδια του ταχυδρομείου .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Τα διδυμα κι ο Τοτος

Η μαμά δείχνει στον Τοτό για πρώτη φορά τα δίδυμα που μόλις απέκτησαν. Ο Τοτός τα εξετάζει διερευνη...

Ηταν τυφλος

Ο δάσκαλος:Δεν μου λες Πελοπίδα, τι είπε κάποτε ο μεγάλος σοφός της αρχαιότητας Σωκράτης;...

Ο Ιουδας και ο μυστικος δειπνος

Η σκηνή αφορά το Μυστικό Δείπνο . Με το που τελειώνει το φαγητό ο Χριστός με λυπημένο ύφος λέει :...

...