Αντισυλληψη

Tags: τους, είναι, προφυλακτικό, αντισύλληψη, απαραίτητο, ανέκδοτα για την αντισύλληψη , αντισυλληψη εικονεσ ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Σε μια χώρα της Αφρικής, οι γιατροί που έχουν καταφθάσει εκεί, προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα γεννητικού ελέγχου. Έχουν όμως μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν μπορούν να καταφέρουν να κάνουν τις γυναίκες να καταλάβουν, ότι είναι απαραίτητο να παίρνουν τα αντισυλληπτικά χάπια τους κάθε μέρα, ανελλιπώς. Αποφάσισαν, λοιπόν, να αλλάξουν λίγο τον τρόπο της αντισύλληψης και απευθύνθηκαν στους άντρες, προσπαθώντας να τους πείσουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικά.
Αυτό αποδείχθηκε πιό εύκολο επειδή οι άντρες ήταν λίγο πιό δεκτικοί από τις γυναίκες τους. Το καλό ξεκίνησε όταν ένας από τους αρχηγούς της φυλής, ο οποίος είχε αποκτήσει 8 παιδιά μέσα σε 8 χρόνια, μπήκε στο ιατρείο και αμέσως πείστηκε από τον γιατρό ότι είναι απαραίτητο να φοράει προφυλακτικό, αν θέλει να βάλει την ζωή του σε τάξη. Του εξήγησε ότι όσο καιρό φοράει το προφυλακτικό, η γυναίκα του δεν θα αποκτούσε άλλο παιδί.
Έναν μήνα αργότερα, η γυναίκα του αρχηγού πηγαίνει στο ιατρείο και είναι πάλι έγκυος. Ο γιατρός είναι αφάνταστα εκνευρισμένος. Καλεί τον αρχηγό να τον ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν φορούσε το προφυλακτικό.
- Μα γιατρέ μου, το φορούσα. Όμως, μετά από 6 μέρες, δεν άντεξα άλλο, χρειάστηκε να κατουρήσω και έκοψα λιγάκι την άκρη του.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Λαρισα

- Γιατί οι καμήλες ζουν στην έρημο, ενώ οι Λαρισαίοι ζουν στη Λάρισα;- Διότι οι καμήλες διάλεξ...

Με την επεκταση του ηλεκτρισμου στην Κρητη , ενας Νομαρχης επισκεπτεται ενα χωριο

Με την επέκταση του ηλεκτρισμού στην Κρήτη , ένας Νομάρχης επισκέπτεται ένα χωριό . Μπαίνει κα...

Αργος θανατος

Στη φυλακή- (Ο γιατρός) Καπνίζεις πολύ κρατούμενε! .. το ξέρεις ότι το κάπνισμα είναι αργός θά...