Ανδρογυνα

Tags: γυναίκα, είναι, ένας, άντρας, ανδρόγυνα, ανέκδοτα για ανδρόγυνα , ανεκδοτα με κοπελα που θελει να παντρευτει , ασχημεσ γυναικεσ ,

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ένας Ανδρας θα πληρώσει 2 χιλιάρικα για κάτι που αξίζει 1 χιλιάρικο επειδή το θέλει . Μια γυναίκα θα πληρώσει 1 χιλιάρικο κάτι που αξίζει 2 χιλιάρικα αν και ΔΕΝ το θέλει .
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .Ένας άντρας δεν ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .
Επιτυχημένος άνδρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του . Επιτυχημένη είναι η γυναίκα που βρίσκει τέτοιον άνδρα .
Για να είναι ευτυχισμένος ένας άνδρας θα πρέπει να τον καταλαβαίνεις αρκετά και να τον αγαπάς και λίγο . Για να είναι ευτυχισμένη μια γυναίκα θα πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου .
Ο ανύπαντρος ζει περισσότερο από τον παντρεμένο , αλλά ο παντρεμένος είναι περισσότερος πρόθυμος να πεθάνει . Ο κάθε παντρεμένος μπορεί να ξεχάσει τα λάθη του , δεν χρειάζεται δυο άνθρωποι να θυμόνται τα ίδια πράγματα . Ένας άντρας ξυπνάει το πρωί όπως πήγε πριν κοιμηθεί , οι γυναίκες χειροτερεύουν στη διάρκεια της νύχτας . Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον πιστεύοντας ότι ΘΑ αλλάξει . Ένας άντρας παντρεύεται κάποια πιστεύοντας ότι ΔΕΝ θα αλλάξει . Μια γυναίκα έχει την τελευταία κουβέντα σε μια διαφωνία , ότι - τολμήσει να - πει ο άντρας είναι το ξεκίνημα μιας νέας .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

24 ωρες εξυπναδες

01 . Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας γιατί απλώς οι άλλοι δεν σας σκέφτονται . ...

Μετα-θεραπευτικες ικανοτητες

- Γιατρέ, θα μπορώ να παίξω πιάνο οταν βγώ απο το νοσοκομείο; - Φυσικά κύριε μου. Γιατί οχι ; ...

Ο σεξουαλικος αριθμος.

Ρωτάει η δασκάλα τα παιδιά στο σχολείο " ποιος κατά την άποψή σας είναι ο πιο σεξουαλικός αριθμός " ...

Chat