Χωρις προβληματα

Tags: απόδραση, προβλήματα, χωρίς, ελικόπτερο, τους

Αποστολέας: Ανώνυμος

Χωρίς προβλήματα έγινε και φέτος η καθιερωμένη απόδραση Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση του ελικοπτέρου δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ούτε χάλασε τη διάθεση στους εκατοντάδες κρατούμενους και φύλακες, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσουν το γεγονός. Η ίδια η απόδραση δεν επιφύλασσε απρόοπτα, αφού οι επιβάτες είχαν από νωρίς τσεκάρει τις αποσκευές τους και περίμεναν υπομονετικά με τις κάρτες επιβίβασης στο προαύλιο, χαζεύοντας τις βιτρίνες. Το ελικόπτερο, πριν προσγειωθεί στον προορισμό του, αποβίβασε δύο επιβάτες στις φυλακές Θήβας.
Οι φρουροί υπηρεσίας βρέθηκαν σε απόλυτη ετοιμότητα και εφάρμοσαν κατά γράμμα το σχέδιο που προβλέπεται για ανάλογες περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, εκτόξευσαν εναντίον του ελικοπτέρου ένα iPod, μια φορητή τηλεόραση, τρεις πίτες καλαμάκι, δύο μπίρες (κουτάκια), μία τσόντα και το βιβλίο σκοπιάς, χωρίς όμως να βρουν το στόχο. Κατέγραψαν ωστόσο επακριβώς την επιχείρηση με τα κινητά τους και την ανέβασαν αστραπιαία στο ίντερνετ. Εν συνεχεία ενημέρωσαν υπηρεσιακά τα κανάλια, τη μάνα τους και την υπηρεσία.
Αμέσως μετά την απόδραση, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα για αντιμετώπιση επιχειρήσεων από αέρος, γεγονός που θα δυσκολέψει εξαιρετικά τον Παλαιοκώστα, σε περίπτωση που αποπειραθεί να επιστρέψει στη φυλακή με ελικόπτερο. Η κυβέρνηση αποφάσισε επίσης την κατάργηση των καρτοκινητών, και την επιβολή αυξημένης φορολογίας σε ποτά και τσιγάρα.
Προβληματισμένος για την απόδραση με ελικόπτερο δήλωσε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει ανάλογες πίστες στο πλεϊστέισιον. "Το πάθος για τη λεφτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα πισιά", σχολίασε.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Σε ποσα χρονια...

Μια ημέρα σε συνάντηση κορυφής, ο Κλίντον, ο Γιέλτσιν και ο Σημίτης αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε μί...

Σημιτικο

Ο Σημίτης είναι προσκεκλημένος σε ένα συνέδριο οικονομολόγων το οποίο πραγματοποιείται σε ένα ...

Τι θα τραγουδαει ο Σπηλιωτοπουλος μετα τις εκλογες;

Για τα φτωχά τα νιάτα μου κανένας δε θα κλάψει......