👻

Σαν βρεφος

Tags: λέει, είναι, βρέφος, τους, μαζί

Αποστολέας: Ανώνυμος

Το νεαρό ζευγάρι βρίσκεται στο αυτοκίνητο και πάνε στην Αθήνα να παντρευτούν. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, η κοπέλα ζητάει από το νεαρό να σταματήσει τ' αυτοκίνητο και γυρνάει και του λέει...
- Κοίταξε να δεις, επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, τόσο καιρό δεν ήθελα να έχουμε πιο στενές σχέσεις γιατί το πρόβλημα μου είναι ότι έχω μικρό στήθος. Αν σε πειράζει, μπορούμε να σταματήσουμε το γάμο.
Ο νεαρός το σκέπτεται λιγάκι και της απαντάει, ότι δεν τον νοιάζει και ότι άλλωστε ο γάμος δεν είναι μόνο σεξ κλπ... και συνεχίζουν το δρόμο τους. Σε άλλο σημείο του δρόμου ο νέος σταματάει ξανά το όχημα και στρέφεται προς την κοπελιά...
- Ακου, της λέει, επειδή ξετίμησα την ειλικρίνεια σου πρέπει να είμαι και εγώ εντάξει μαζί σου. Πρέπει κι εγώ να σου πω ότι έχω γεννητικό όργανο σαν βρέφος.
Το κορίτσι κολλάει για λίγο, αλλά το ξανασκέπτεται και του λέει κι αυτή ότι δεν έχει σημασία, η αγάπη στο γάμο είναι αυτή που μετράει...κλπ., κλπ., και συνεχίζουν το δρόμο τους. Φθάνουν κάποια στιγμή στο προορισμό τους, παντρεύονται, όλα καλά κι όλα ωραία και φθάνει η ώρα που βρίσκονται οι δυο τους μόνοι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Το κορίτσι γδύνεται και πραγματικά το στήθος της δεν... λέει τίποτα.
Γδύνεται και ο νεαρός, βλέπει η κόρη την εν λόγω περιοχή, χλομιάζει και....σωριάζεται κάτω λιπόθυμη.....
Ο κακομοίρης ο γαμπρός κάνει ότι μπορεί για να την συνεφέρει και τα καταφέρνει. Την ρωτάει τι έπαθε και λιποθύμησε....
- Ρε παιδάκι μου, του λέει αυτή, εσύ δεν μου έλεγες ότι το... όργανο σου είναι σαν βρέφος;...
- Ναι χρυσή μου, και ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί σου,... είναι γύρω στα 35-40 εκατοστά!!!!!.....