👻

Οι ορχεις του ταυρου

Tags: σερβιτόρος, ορχείς, ταύρου, κρέας, τύπος

Αποστολέας: Ανώνυμος

Είναι ένας τύπος διακοπές στην Ισπανία. Περνάει μπροστά από ένα εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα από μια αρένα ταυρομαχιών και μπαίνει μέσα να φάει.
Έρχεται ο σερβιτόρος και του ζητάει ο τύπος να του φέρει την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Μετά από λίγο έρχεται ο σερβιτόρος με μια σκεπασμένη πιατέλα. Την ανοίγει και βλέπει δυο τεράστια κομμάτια κρέατος. Αυτός τα τρώει με όρεξη και αμέσως μετά, ρωτάει τον σερβιτόρο τι ήταν αυτό το υπέροχο κρέας που έφαγε.
Ο σερβιτόρος του απαντάει πως ήταν οι ορχείς του ταύρου.Φεύγει ο τύπος και μετά από ένα χρόνο ξαναπάει στην Ισπανία με κάτι φίλους του και τους λέει:
- Θα σας πάω σε ένα μαγαζί το οποίο έχει μια φοβερή μερίδα με κρέας από ορχείς ταύρου, θα ξετρελαθείτε!
- Ενθουσιασμένοι πάνε όλοι στο μαγαζί και ζητάνε την ίδια μερίδα. Μετά από λίγο ο σερβιτόρος έρχεται με μια πιατέλα σκεπασμένη. Την ανοίγουν και αντί να βρουν δυο τεράστια κομμάτια κρέας, βλέπουν δυο μικρά κομματάκια σαν κουτσουλιές. Αμέσως ο τύπος μας φωνάζει το σερβιτόρο και τον ρωτάει γιατί δεν είναι το ίδιο κρέας με αυτοί που είχε φέρει την περασμένη φορά όταν είχε πάει μόνος του. Τότε ο σερβιτόρος του απαντάει:
- Ξέρετε κύριέ μου, δεν κερδίζει πάντα ο άνθρωπος...!!!