Ο μυστηριος φακελος

Tags: γράμμα, διαβάζει, δρόμο, αυτός, διαβάσει

Αποστολέας: Ανώνυμος

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΥΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!

Ήταν μια μέρα ένα αγόρι που βοήθησε έναν γέρο να διασχίσει το δρόμο. Αυτός, για να τον ευχαριστήσει του έδωσε έναν φάκελο που είχε μέσα ένα γράμμα και του λέει να μην το ανοίξει ποτέ να το διαβάσει ο ίδιος, αλλά να το δώσει σε άλλους να το διαβάσουν.
Πηγαίνει λοιπόν σπίτι του και δίνει το γράμμα αυτό στην μητέρα του. Αυτή το διαβάζει και αμέσως, θυμωμένη, διώχνει το γιο της από το σπίτι και ορκίζεται να μην τον ξαναδεί ποτέ.
Στενοχωρημένος αυτός πηγαίνει στον κολλητό του και του λέει τι έγινε. Του δίνει μετά το γράμμα να το διαβάσει, το διαβάζει αυτός και αμέσως τον βρίζει, τον πλακώνει στο ξύλο και φεύγει.
Έτσι το αγόρι αυτό μεγάλωσε παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Μια μέρα δίνει το γράμμα αυτό στη γυναίκα του, το διαβάζει αυτή και τον χωρίζει, παίρνει τα παιδιά τους και πάνε να ζήσουν σε άλλη πόλη.
Αυτός λοιπόν είχε χάσει εντελώς το ηθικό του. Στο τέλος αποφασίζει να διαβάσει και ο ίδιος το γράμμα, και έτσι καθώς περπατάει στον δρόμο διαβάζει το γράμμα. Όμως σε μια διάβαση πεζών δεν προσέχει και περνάει το δρόμο με κόκκινο, με αποτέλεσμα να τον πατήσει ένα αυτοκίνητο και να βρει ακαριαίο θάνατο.
- Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας;
- Να μην περνάμε το δρόμο με κόκκινο...!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Παλαιστινιοι

Είναι 2 παλαιστίνιοι μέσα σε ένα μπαρ και λέει ο ένας στον άλλο:-Ρε πο**τη μου δεν έχει ...

Ετοιμοθανατος

- Ποιά είναι η καλύτερη επιθυμία που θα μπορούσε να ζητήσει ένας ετοιμοθάνατος;- Να έχει άλλες δ...

...ηταν αρρωστο!!!!

Δύο μικρόβια συναντιούνται στο στομάχι ενός ανθρώπου:- Τι έχεις, χλωμό σε βλέπω σήμερα!- Ασ'...

Τι ειναι κοκκινο.....

- Τι είναι κόκκινο και ανεβοκατεβαίνει;- Μια ντομάτα σε ασανσέρ......