Ανδρογυνα

Tags: γυναίκα, είναι, ένας, άντρας, ανδρόγυνα

Αποστολέας: Ανώνυμος

Ένας Aνδρας θα πληρώσει 2 χιλιάρικα για κάτι που αξίζει 1 χιλιάρικο επειδή το θέλει . Μια γυναίκα θα πληρώσει 1 χιλιάρικο κάτι που αξίζει 2 χιλιάρικα αν και ΔΕΝ το θέλει .
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .Ένας άντρας δεν ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .
Επιτυχημένος άνδρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του . Επιτυχημένη είναι η γυναίκα που βρίσκει τέτοιον άνδρα .
Για να είναι ευτυχισμένος ένας άνδρας θα πρέπει να τον καταλαβαίνεις αρκετά και να τον αγαπάς και λίγο . Για να είναι ευτυχισμένη μια γυναίκα θα πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου .
Ο ανύπαντρος ζει περισσότερο από τον παντρεμένο , αλλά ο παντρεμένος είναι περισσότερος πρόθυμος να πεθάνει . Ο κάθε παντρεμένος μπορεί να ξεχάσει τα λάθη του , δεν χρειάζεται δυο άνθρωποι να θυμόνται τα ίδια πράγματα . Ένας άντρας ξυπνάει το πρωί όπως πήγε πριν κοιμηθεί , οι γυναίκες χειροτερεύουν στη διάρκεια της νύχτας . Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον πιστεύοντας ότι ΘΑ αλλάξει . Ένας άντρας παντρεύεται κάποια πιστεύοντας ότι ΔΕΝ θα αλλάξει . Μια γυναίκα έχει την τελευταία κουβέντα σε μια διαφωνία , ότι - τολμήσει να - πει ο άντρας είναι το ξεκίνημα μιας νέας .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Μας μιλανε για προσεκτικη ζωη, υγιεινη διατροφη κλπ. οριστε ενα παραδειγμα απο τη ζωη...

Μιλάνε όλοι για προσεκτική ζωή , για υγιεινή διατροφή κλπ . Παρακάτω ένα παράδειγμα από τη ζωή που θ...

Πατερα που εισαι

Μία μητέρα είναι 21 χρόνια μεγαλύτερη του γιου της. Σε έξι χρόνια ο γιος θα είναι 5 φορές νεότ...

Δικαστηριο

Η σκηνή στο δικαστήριο. Ο πρόεδρος απεθύνεται στον κατηγορούμενο:-Έχετε άλλοθι, για να αποδείξ...

Ηρωες

Μια φορά ο Σούπερμαν τσακώθηκε με το Μπάτμαν και πήγε και έγραψε σε ένα τοίχο: Ο Μπάτμαν είναι βλάκα...