Ξανθια Αστυνομικος

Tags: quot, φωτογραφία, ξανθιά, λέει, εξεταστής, ανεκδοτα ,

Τρεις ξανθιές , εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες . Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει :
- " Τι έχεις να πεις γι αυτή την φωτογραφία ; "
- " Θα τον πιάσουμε εύκολα τον ύποπτο " , λέει εκείνη .
" Έχει μόνο ένα μάτι ! " - " Δεν έχει ένα μάτι ανόητη , η φωτογραφία είναι προφίλ ! Αϊ χάσου από εδώ ! " , της απαντάει έξαλλος ο εξεταστής . Μετά από λίγο , στο γραφείο μπαίνει η δεύτερη ξανθιά .
Βλέπει την φωτογραφία και λέει : - " Εύκολα θα τον βρούμε αυτόν . Πόσοι έχουν μόνο ένα αυτί ; " - " Αϊ στο διάολο ! " , της λέει έξαλλος ο εξεταστής . " Ηλίθια . Δεν έχει ένα αυτί . Η φωτογραφία είναι προφίλ ! "
Μετά μπαίνει και η τρίτη ξανθιά και της λέει : - " Πρόσεχε τι θα μου πεις για αυτή την φωτογραφία ." Η ξανθιά σκέφτεται και έπειτα από λίγο λέει : - " Το μόνο βέβαιο είναι , ότι ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής ! "
Ο εξεταστής τρελαίνεται . Βάζει το όνομα του υπόπτου στο κομπιούτερ , και ύστερα από μισή ώρα διαβάζει στο φάκελο του , ότι πράγματι φοράει φακούς επαφής !
- " Φοβερό ! Πώς το κατάλαβες ; Eίναι αλήθεια ." - " Είναι απλό . Πώς να φοράει γυαλιά , με ένα μάτι και ένα αυτί ; ", απαντάει η ξανθιά .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Τα δυσκολοτερα χρονια μιας ξανθιας

Ποια είναι τα δυσκολότερα χρόνια μιας ξανθιάς;Αυτά της Α Δημοτικού!!!...

Πρωινη απορια

Τι ρωτάει μια ξανθιά μόλις ξυπνήσει το πρωί σε αυτόν που είναι δίπλα της;- Πως είπαμε ότι σε λ...

Ξανθιες και ψυλλοι

Γιατί οι ξανθιές κουβαλάνε στις τσάντες τους πολύ μικρά προφυλακτικά; Για ψύλλου πήδημα!...

Η ξανθια και η τοστιερα

- Τι κάνει μια ξανθιά με την τοστιέρα;- Σιδερώνει ένα κοτλέ παντελόνι....

Chat