Το κοκκινο κουμπι!

Tags: κουμπί, κόκκινο, κλίντον, περίεργος, είπε, anekdoto duo koumpia , ανεκδοτο κοκκινο , κοκκινο κουμπί , κόκκινο κουμπί

Κάποτε ο Μιλόσεβιτς κάλεσε τον Κλίντον να μείνει για καμπόσες μέρες στη Ρωσια. Τον βάζει λοιπόν σε ένα μεγάλο δωματιο, του δίνει και ένα τηλεκοντρόλ και του λέει:
<<Πατώντας το 1 έρχεται η υπηρετρια, με το 2...με το 3....>>και του λέει στο τέλος <<μη πατήσεις ποτέ το κόκκινο κουμπί>>
Ο Κλίντον χρησιμοποίησε όλα τα κουμπιά αλλά ήταν περίεργος για το τι έκανε το κόκκινο κουμπι. Ηταν τόσο περίεργος που κάποτε το πατησε. Ξαφνικα ανοίγει μια πόρτα βγαίνουν έξω 20 αράπηδες και τον γα**νε.
Όταν τελείωσε η διαμονή του και ήταν έτοιμος να φύγει του είπε <<Επειδή ήσουν τόσο φιλόξενος θέλω να σου το ανταποδώσω, γι αυτο σε καλώ στην Αμερική>>.
Πραγματικά ο Μιλόσεβιτς πήγε στη Αμερική. Ο Κλίντον λοιπόν του ετοίμασε ακριβώς το ίδιο δωμάτιο, του έδωσε το ίδιο τηλεκοντρόλ και του είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα δηλαδή να μην πατήσει το κόκκινο κουμπί. Αλλά και αυτός ήταν περίεργος το πάτησε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτό το κουμπί έγινε η μόνιμη ασχολία του.
Όταν τελείωσε η διαμονή είπε:<<Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενια. Λεω τώρα να γυρίσω στην Ρωσία>>
Λέει και ο Κλίντον<<ΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ;;;; Καθε φορά που πατούσες το κόκκινο κουμπί έφευγε ένας πύραυλος για την Ρωσία !!!!!!!!!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Οι υπουργοι

Ο Έλληνας υπουργός Δημοσίων Έργων συναντιέται με τον Γερμανό ομόλογό του στη Γερμανία και επισκέπτον...

Πασοκ το μεγαλειο σου

Δυο φίλοι παραμονή των εκλογών. Λέει ο ένας στον άλλον: - "Τι θα ψηφίσεις;" - "Πασοκαρα....

Τα ουρηματα στο λευκο οικο

Ο πλανητάρχης κάνει βόλτα στον χιονισμένο κήπο του λευκού οίκου. Ξαφνικά βλέπει στα χιόνια γραμμένο ...

Chat