Τι εθνικοτητας ηταν ο Ιησους;

Tags: ήταν, ιησούς, επιχειρήματα, τρία, πάντα, anekdota ethnikotitas , o isous itane enas , γιατι ο ιησουσ ηταν ελληνασ asteio , εθνικοτητα ιησουσ

Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Ιρλανδός. Δεν παντρεύτηκε ποτέ! Δεν είχε ποτέ μια σταθερή δουλειά! Η τελευταία του επιθυμία ήταν ένα ποτό!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Πορτορικάνος. Το πρώτο του όνομα ήταν Ιησούς! Πάντα είχε προβλήματα με το νόμο! Η μητέρα του δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Ιταλός. Όταν μιλούσε, πάντα χειρονομούσε! Έπινε πάντα κρασί σε κάθε του γεύμα! Εργαζόταν σε οικοδομές!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν μαύρος. Όλους τους ανθρώπους τους φώναζε αδερφούς του! Δεν είχε σταθερή διεύθυνση! Κανείς δεν θα τον προσλάμβανε στην δουλειά του!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν από την Καλιφόρνια. Δεν έκοβε ποτέ τα μαλλιά του! Περπατούσε πάντα ξυπόλητος! Δημιούργησε μια νέα Θρησκεία!
Και τέλος η απόδειξη ότι ο Ιησούς ήταν Έλληνας. Εργαζόταν στη δουλειά του πατέρα του! Έφυγε απ' το σπίτι του στην ηλικία των τριάντα τριών ετών. Ήταν σίγουρος ότι η μητέρα του ήταν παρθένα και η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι ο γιος της ήταν Θεός!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Οι γονεις

Οι γονείς μου είναι τόσο άσχημοι , που στο οικογενειακό μας άλμπουμ βάζουμε τα αρνητικά...

Μια αληθεια

- Ακόμη και αν είσαι στο σωστό δρόμο, δεν μπορείς να μείνεις πολλή ώρα εκεί γιατί μπορεί κάποιος να ...

μια 22αρα

Ένας ογδοντάρης εκατομμυριούχος θέλει να παντρευτεί μια 22άρα. Πάει στο γιατρό του λοιπόν, για...

Τον πηρε ο υπνος...

-Πότε ένας μαθητής πέφτει με τα μούτρα στο διάβασμα; Όταν τον παίρνει ο ύπνος στο βιβλίο...

Chat