Τι εθνικοτητας ηταν ο Ιησους;

Tags: ήταν, ιησούς, επιχειρήματα, τρία, πάντα, anekdota ethnikotitas , o isous itane enas , γιατι ο ιησουσ ηταν ελληνασ asteio , εθνικοτητα ιησουσ

Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Ιρλανδός. Δεν παντρεύτηκε ποτέ! Δεν είχε ποτέ μια σταθερή δουλειά! Η τελευταία του επιθυμία ήταν ένα ποτό!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Πορτορικάνος. Το πρώτο του όνομα ήταν Ιησούς! Πάντα είχε προβλήματα με το νόμο! Η μητέρα του δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν Ιταλός. Όταν μιλούσε, πάντα χειρονομούσε! Έπινε πάντα κρασί σε κάθε του γεύμα! Εργαζόταν σε οικοδομές!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν μαύρος. Όλους τους ανθρώπους τους φώναζε αδερφούς του! Δεν είχε σταθερή διεύθυνση! Κανείς δεν θα τον προσλάμβανε στην δουλειά του!
Τρία επιχειρήματα ότι ο Ιησούς ήταν από την Καλιφόρνια. Δεν έκοβε ποτέ τα μαλλιά του! Περπατούσε πάντα ξυπόλητος! Δημιούργησε μια νέα Θρησκεία!
Και τέλος η απόδειξη ότι ο Ιησούς ήταν Έλληνας. Εργαζόταν στη δουλειά του πατέρα του! Έφυγε απ' το σπίτι του στην ηλικία των τριάντα τριών ετών. Ήταν σίγουρος ότι η μητέρα του ήταν παρθένα και η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι ο γιος της ήταν Θεός!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Τα αλογα

Ήταν κάποτε δύο ερωτευμένα άλογα. Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Κάποια μέρα, το αρσενικό άλογο...

Τα δυο ραβδια

Τι είναι ένα κόκκινο ραβδί στην έρημο; Ένα κόκκινο ραβδί. Τι είναι ένα μαύρο ραβδί στην ...

μια 22αρα

Ένας ογδοντάρης εκατομμυριούχος θέλει να παντρευτεί μια 22άρα. Πάει στο γιατρό του λοιπόν, για...

Τον πηρε ο υπνος...

-Πότε ένας μαθητής πέφτει με τα μούτρα στο διάβασμα; Όταν τον παίρνει ο ύπνος στο βιβλίο...

Chat