Ταξιδι στη Χαβαη !

Tags: ξανθιά, πάει, χαβάη, λέει, ταξίδι, ανεκδοτο ξανθια και επιχειρηματιασ αεροπλανο , ανεκδοτο ταξιδι , διαγωνισμοσ για χαβαη , ταξιδια στη χαβαη

Μια ξανθιά ξεκίνησε να πάει στη Χαβάη . Προγραμμάτιζε το ταξίδι αυτό για 10 χρόνια και αισθάνθηκε μια απέραντη ανακούφιση , όταν πάτησε το πόδι της στο αεροπλάνο . Πάει μπροστά και θρονιάζεται σε ένα κάθισμα της πρώτης θέσης , αν και το εισιτήριό της ήταν για την οικονομική . Σε λίγο έρχεται ένας επιχειρηματίας και της λέει ότι καθότανε στη θέση του και ότι έπρεπε να σηκωθεί . Η ξανθιά τον κοιτάζει προβληματισμένη και του λέει μετά από λίγο :
- Κοίταξε να δεις , είμαι ξανθιά , δεν είμαι ηλίθια και αυτή εδώ είναι η θέση μου . Ο άνθρωπος της έδειξε το εισιτήριό του και τον αριθμό της θέσης του , προσπάθησε να την μεταπείσει , αλλά η ξανθιά δεν έπαιρνε χαμπάρι . Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος , πάει στην ( μη ξανθιά ) αεροσυνοδό και της εξηγεί τι έχει γίνει .
- Μην ανησυχείτε, κύριέ μου , του λέει αυτή . Είναι σύνηθες το φαινόμενο . Κάθε τόσο , μας προκύπτει και μια τέτοια , αλλά έχω την ιδεώδη λύση . Μισό λεπτό , λέει η αεροσυνοδός και πάει γραμμή στην ξανθιά , κάτι της ψιθυρίζει στ αυτί , η ξανθιά σηκώνεται και πάει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου , όπου τη βάζουν να καθίσει στη θέση της . Ο επιχειρηματίας έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό .
- Μα τι της είπατε και τη μεταπείσατε έτσι γρήγορα ; ρωτάει την αεροσυνοδό .
- Της είπα ότι μόνο το πίσω μέρος του αεροπλάνου πάει στη Χαβάη !

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Οι φοιτητες και το λαστιχο .

4 φοιτητές χημείας , μέσα στην εξεταστική τους είχαν ένα μικρό διάλειμμα και αποφάσισαν να πάνε το σ...

Η ντουλαπα και το τρενο .

Κάποια νοικοκυρά αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα κάθε φορά που περνούνε τα τρένα από τις γραμμές δίπλ...

Αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας!

Ένας τροχονόμος σταματάει κάποιο αυτοκίνητο που έχει παραπάνω επιβάτες από το προβλεπόμενο. Λέει λοι...

Ταμπελα σε εστιατοριο

Εστιατόριο, Ναϊρόμπι:"CUSTOMERS WHO FIND OUR WAITRESSES RUDE OUGHT TO SEE THE MANAGER&quo...

Chat