Ταξιδι στη Χαβαη !

Tags: ξανθιά, πάει, χαβάη, λέει, ταξίδι, ανεκδοτο ξανθια και επιχειρηματιασ αεροπλανο , ανεκδοτο ταξιδι , διαγωνισμοσ για χαβαη , ταξιδια στη χαβαη

Μια ξανθιά ξεκίνησε να πάει στη Χαβάη . Προγραμμάτιζε το ταξίδι αυτό για 10 χρόνια και αισθάνθηκε μια απέραντη ανακούφιση , όταν πάτησε το πόδι της στο αεροπλάνο . Πάει μπροστά και θρονιάζεται σε ένα κάθισμα της πρώτης θέσης , αν και το εισιτήριό της ήταν για την οικονομική . Σε λίγο έρχεται ένας επιχειρηματίας και της λέει ότι καθότανε στη θέση του και ότι έπρεπε να σηκωθεί . Η ξανθιά τον κοιτάζει προβληματισμένη και του λέει μετά από λίγο :
- Κοίταξε να δεις , είμαι ξανθιά , δεν είμαι ηλίθια και αυτή εδώ είναι η θέση μου . Ο άνθρωπος της έδειξε το εισιτήριό του και τον αριθμό της θέσης του , προσπάθησε να την μεταπείσει , αλλά η ξανθιά δεν έπαιρνε χαμπάρι . Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος , πάει στην ( μη ξανθιά ) αεροσυνοδό και της εξηγεί τι έχει γίνει .
- Μην ανησυχείτε, κύριέ μου , του λέει αυτή . Είναι σύνηθες το φαινόμενο . Κάθε τόσο , μας προκύπτει και μια τέτοια , αλλά έχω την ιδεώδη λύση . Μισό λεπτό , λέει η αεροσυνοδός και πάει γραμμή στην ξανθιά , κάτι της ψιθυρίζει στ αυτί , η ξανθιά σηκώνεται και πάει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου , όπου τη βάζουν να καθίσει στη θέση της . Ο επιχειρηματίας έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό .
- Μα τι της είπατε και τη μεταπείσατε έτσι γρήγορα ; ρωτάει την αεροσυνοδό .
- Της είπα ότι μόνο το πίσω μέρος του αεροπλάνου πάει στη Χαβάη !

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας!

Ένας τροχονόμος σταματάει κάποιο αυτοκίνητο που έχει παραπάνω επιβάτες από το προβλεπόμενο. Λέει λοι...

Ταμπελα σε εστιατοριο

Εστιατόριο, Ναϊρόμπι:"CUSTOMERS WHO FIND OUR WAITRESSES RUDE OUGHT TO SEE THE MANAGER&quo...

Τα μνημεια .

Είχε έρθει ο Clinton στην Ελλάδα και τον πήρε ο Σημίτης στην Ακρόπολη .Εκεί που γυρνούσαν λοιπ...

Η διαβολοοικογενεια

Ο διάβολος γυρίζει στο σπίτι του μετά από μια κουραστική μέρα : - Τι έκανες σήμερα άντρα μου ...

Chat