Παζαρι της ανατολης...

Tags: πέδιλα, ζευγάρι, είναι, σαχιμπ, ανατολής

Το ζευγάρι βρίσκονται σε διακοπές σε κάποια γραφική πόλη της λαγγεμένης Ανατολής.
Εκεί που χαζεύουν στο παζάρι κάποιος ντόπιος μαγαζάτορας, που πουλάει πέδιλα τους καλεί να μπουν στο μαγαζί του, να δοκιμάσουν πέδιλα που αυξάνουν αφάνταστα τη...... σεξουαλικότητα στον άντρα.
Στη γυναίκα αρέσει η ιδέα και προτείνει στον δικό της να δοκιμάσει ένα ζευγάρι γιατί στο τέλος-τέλος δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Ο σύζυγος στην αρχή τα παίρνει στο κρανίο, της λέει ότι είναι ηλίθια να πιστεύει ότι ένα ζευγάρι πέδιλα είναι δυνατόν να καταφέρει τέτοια πράγματα, αλλά στο τέλος...... τι να κάνει ο άνθρωπος... υποχωρεί μόνο και μόνο για να μη χαλάσουν τις διακοπές τους.
Πιάνει ένα ζευγάρι πέδιλα στο μέγεθος του και το φοράει....
Και τότε........, τι είναι αυτό πράγμα, γίνεται κατακόκκινος, αισθάνεται εκείνη τη γνωστή πίεση στο....οικείο σημείο......, αρπάζει με βία τον μαγαζάτορα που δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, του ανεβάζει την κελεμπία......, ξεβρακώνεται και αυτός, και είναι έτοιμος να..... ενεργήσει τα δέοντα, όταν ο ανατολίτης, που αδρανούσε τόση ώρα, συνέρχεται και..... βάζει τις φωνές....
- Αμάν σαχιμπ αμάν, φωνάζει, σταμάτα πια σαχιμπ... λάθος σαχιμπ..... έβαλες σε λάθος πόδια τα πέδιλα.... στο αριστερό έβαλες το δεξί και στο δεξί τ' αριστερό...........!!!!!!!!!!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Το δες; Κολλησες!!!

- Τι λέει ένας άντρας όταν βλέπει ένα μ**νί; - 'Το δες;; Κόλλησες!'...

Του βαθους και του υψους

Δύο μαύροι κατουράνε από μία γέφυρα σε ένα ποτάμι και λέει ο ένας:- Πολύ κρύο το νερό!!Και α...

Φαντα-Κοκα κολα

Η λειψή του κυρ-Νικόλα, έχει γεύση κόκα-κόλα,η δικιά μου έχει Φάντα,για να την θυμάσαι π...

Ο Μητρος και ο Πανος

Σε μια ερημική και καταπράσινη πλαγιά ο Μήτρος και ο Πάνος βόσκουν τα πρόβατα τους.Δυο Γαλλίδες ...

Chat