Ο σκουπιδιαρης

Tags: σκουπιδιάρης, quot, έρανο, κατοστάρικο, τύπος, σκουπιδιαρησ , δουλεια ωσ σκουπιδιαρησ , ο σκουπιδιαρησ , παιχνιδια με σκουπιδιαρεσ

Ένας σκουπιδιάρης κάνει έρανο Χριστουγέννων . Χτυπάει λοιπόν την πόρτα ενός διαμερίσματος και βγαίνει μια φανταστική ξανθιά . Αυτός τα χάνει στην αρχή και της εξηγεί : " Κάνω έρανο για το Σ . Ε . Σ ( Σώμα Ελλήνων Σκουπιδιάρηδων ) , θέλατε να συνεισφέρετε ; "
Αυτή του λέει πως ναι και του βάζει κάτω και του παίρνει την πιο απίθανη πί** της ζωής του . Ο τύπος τα έχει παίξει ! Τελικά μετά από πολλές ώρες ο τύπος κοιμάται στο διαμέρισμα της ξανθιάς και το άλλο πρωί και αυτή του φέρνει πρωινό στο κρεβάτι . Ετοιμαζόταν να γυρίσει σπίτι του ο τύπος και αυτή του δίνει ένα κατοστάρικο . Αυτός δεν μπορούσε να μη ρωτήσει :
- Να σε ρωτήσω κάτι ; Γιατί τα έκανες όλα αυτά ; Και γιατί μου έδωσες ένα κατοστάρικο ;
- Έτσι μου είπε ο άνδρας μου να κάνω πριν φύγει για Σαββατοκύριακο για κάτι δουλειές . Μου είπε : "Αν περάσει ο ταχυδρόμος για έρανο δώσ του ένα χιλιάρικο . Αν περάσει ο σκουπιδιάρης , γά** τον , δώσ του ένα κατοστάρικο ." Το πρωινό ήταν δική μου ιδέα .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Η ξανθια και η μελαχρινη...

Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή έτοιμες να πέσουν από μια ταράτσα. Ποια θα πέσει πρώτη;Μα φ...

Η ανακαλυψη

Μετά από πολλές ώρες εξαιρετικά εντατικού , ακροβατικού και ενθουσιώδους σεξ με μια ξανθιά που χε ψα...

Η Ξανθια και το κουνουπι

Τι διαφορά έχει μια ξανθιά και ένα κουνούπι;Το κουνούπι όταν το κτυπάς σταματάει να ρουφάει......

Ο Μαραγκος

Κάποτε μια ξανθιά επισκέπτεται τον δερματολόγο της.-Καλημέρα γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα στο αρισ...

Chat