Ιεραρχολογια και Συσκεψιολογια

Tags: νομοσ, είναι, αποφάσεις, έχει, αρχη


ΙΕΡΑΡΧΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΙΟΛΟΓΙΑΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ HARRISON.

Για κάθε ενέργεια υπάρχει μια θετική και μια αρνητική κριτική.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ROGERS.

Η διεύθυνση ενός έργου αναλαμβάνεται τότε μόνο, όταν κανένας από τους διευθύνοντες δεν θα κατηγορηθεί αν το έργο αποτύχει, ενώ όλοι θα επαινεθούν εάν το έργο πετύχει.Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ MOLLISON.

Αν μια ιδέα περάσει επιτυχώς το γραφειοκρατικό έλεγχο και υλοποιηθεί, τότε δεν άξιζε τον κόπο εξαρχής.ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ BACHMAN ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

Όσο μεγαλύτερος κόπος απαιτείται για την εφαρμογή ενός σχεδίου, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα εγκατάλειψής του, ακόμη κι αν αργότερα αυτό αποδειχτεί άχρηστο.

Συνακόλουθο. Όσο υψηλότερου κύρους είναι το πρόσωπα που προωθούν το σχέδιο, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες εγκατάλειψής του.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ CONWAY.

Σε κάθε εταιρεία υπάρχει πάντα κάποιος που αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να απολυθεί.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ STEWART ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Είναι πιο εύκολο να σε συγχωρήσουν για κάτι που έχεις κάνει, παρά να σου δώσουν την άδεια για κάτι που Θέλεις να κάνεις.Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ LOFTUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

1) Τα ταλέντα που έρχονται από το εξωτερικό μοιάζουν πάντα καλύτερα από τα εγχώρια ταλέντα.

2) Η πρόσληψη προσωπικού είναι ένας θρίαμβος της ελπίδας πάνω στην εμπειρία.Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ LOFTUS ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Πολλοί διοικούν τηρώντας το νόμο κατά γράμμα, ακόμη κι αν δεν γνωρίζουν για ποιο νόμο πρόκειται.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Μην αφήσεις τους ανωτέρους σου να καταλάβουν ότι είσαι καλύτερος από αυτούς.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ WHISTLER.

Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, μπορείς όμως πάντα να ξέρεις ποιος έχει την ευθύνη.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ SPENCER ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

1) Οποιοσδήποτε έχει επαρκή στοιχεία, μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

2) Ένας καλός διευθυντής μπορεί να παίρνει αποφάσεις χωρίς να έχει επαρκή στοιχεία.

3) Ο τέλειος διευθυντής μπορεί να παίρνει αποφάσεις, έχοντας πλήρη άγνοια.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ GOTTLIEB.

Ο εργοδότης που προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους υπαλλήλους του με τις εξειδικευμένες γνώσεις του, έχει χάσει το στόχο του.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

Θα γλιτώσεις από πολλά προβλήματα, αν κόψεις τις γέφυρες μπροστά σου.Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Σ'ένα σύστημα ιεραρχίας, οι μισθοί είναι αντιστρόφως ανάλογοι της δυσκολίας του έργου.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ DREW ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Ο πελάτης που πληρώνει τα λιγότερο, είναι αυτός που κάνει τα περισσότερα παράπονα.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ COHN.

Σε κάθε γραφειοκρατικό σύστημα, η γραφική εργασία αυξάνει συνεχώς, καθώς ξοδεύεις όλο και περισσότερο χρόνο για να αναφέρεις τα όλο και λιγότερα που κάνεις. Η ολοκλήρωση επιτυγχάνεται όταν ξοδεύεις όλο σου το χρόνο για να αναφέρεις ότι δεν κάνεις τίποτε.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ MACDONALD.

Οι σύμβουλοι είναι κάποια μυστηριώδη άτομα που ζητούν ένα δεδομένο από μια εταιρεία και ύστερα της το επιστρέφουν ως αποτέλεσμα.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ DINGLE.

Όταν πέσει κάτι στο πάτωμα, όλοι, αντί να σκύψουν να το μαζέψουν, το κλοτσάνε.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ KUSHNER.

Η πιθανότητα να κάνει κάποιος κάτι, είναι αντιστρόφως ανάλογη του αριθμού των υπόλοιπων ατόμων που είναι σε θέση να το κάνουν.Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ PFEIFER.

Ποτέ μην παίρνεις μιαν απόφαση, όταν μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος για σένα.

Συνακόλουθο. Κανένας δεν κρατάει αρχείο με τις αποφάσεις που θα μπορούσες να είχες πάρει, αλλά δεν πήρες. Όλοι κρατάνε αρχείο με τις λανθασμένες αποφάσεις που έχεις πάρει.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ THAL.

Για κάθε τοποθέτηση, υπάρχει μια Θετική και μια αρνητική επανατοποθέτηση.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Ο,τι πέφτει στον ανεμιστήρα, δεν σκορπίζεται ισομερώς.Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ, ΤΟΥ LUPOSCHAINSK.

Αν πας νωρίτερα, θα ματαιωθεί. Αν κάνεις τα αδύνατα δυνατά να είσαι στην ώρα σου, θα αναγκαστείς να περιμένεις. Αν αργήσεις λίγο, θα είναι πια πολύ αργά.ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ GOURD.

Στις συσκέψεις πρέπει να είσαι ακριβώς στην ώρα σου, για να χάσεις άπειρες ώρες.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ MATILDA ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Αν βγεις από την αίθουσα, θα σε ψηφίσουν.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Οι τελειες

Σε ένα πάρτι μόνον για τελείες(.), εμφανίζεται ένας αστερίσκος(*) και όλες οι τελείες τον κοιτούν έκ...

Νυχτεριδες

Πέντε νυχτερίδες είναι κρεμασμένες από το κλαδί ενός δέντρου. Σε κάποια στιγμή η μία από τις π...

Κρυφτουλι

Έχεις δει ελέφαντα πίσω από παπαρούνα; -ΟΧΙ! -Είδες τι καλά που κρύβεται;;...

Chat