Το γλιστρημα

Tags: ξομολόγος, γυναίκες, έλεγαν, λέξη, χωριό

Κάποτε σ ένα μεγάλο χωριό , τοποθετήθηκε ένας ξομολόγος . Αρχισε να εξομολογεί , όπως γίνεται . Μερικές γυναίκες όμως , όταν τις ρωτούσε τι έκαναν , αφού του έλεγαν διάφορα , έφταναν και στο αν απάτησαν τον άντρα τους . Όχι μόνο δεν είχαν καθόλου τακτ , αλλά του το έλεγαν και τελείως καθαρά . Δεν του έλεγαν δηλαδή έκανα ερωτά , αλλά με πη**αν ή γα**κα τόσες φορές .
Ο ξομολόγος ίδρωνε και ξεΐδρωνε και προσπαθούσε να τις συνετίσει . Εκείνες συνέχιζαν . Αποφάσισε να τις παρακαλέσει , αντί για την συγκεκριμένη λέξη που τον σοκάριζε να λένε την λέξη < γλίστρησα > . Αυτός θα καταλάβαινε τι είχε γίνει .
Σιγά σιγά , η λέξη γλίστρησα είχε αποκτήσει στο συγκεκριμένο χωριό την έννοια του << έκανα ερωτά >> . Κάτι που το είχαν μάθει και όλοι οι άντρες .
Μέχρι εδώ καλά . Όμως , ο συγκεκριμένος ξομολόγος μετατέθηκε από το χωριό και σε λίγες μέρες τον αντικατέστησε άλλος . Αρχισε ο καινούριος τη δουλεία του και με κατάπληξη άκουγε τις γυναίκες να του λένε πως ? << γλίστρησαν >> .
<< Και τι με νοιάζει εμένα ; >> έλεγε μέσα του .
Το κακό όμως συνεχιζόταν , όποτε ο ξομολόγος , μια και δυο , ξεκίνησε και βρήκε τον πρόεδρο του χωριού.
- Δε μου λες πρόεδρε , του είπε . Γιατί δεν φτιάχνεις τους δρόμους και γλιστράνε οι γυναίκες ; . Ξέρεις ότι μου κάνουν παράπονα κάθε μέρα ;
Ο πρόεδρος , μυημένος στο τι εννοούσαν οι γυναίκες άρχισε να γελάει τρανταχτά και ο εξομολόγος αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το γέλιο του του είπε :
- Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το αστείο πρόεδρε . Εγώ μιλάω σοβαρά και πρόσεχε , γιατί θα σου φέρουν την προεδρίνα καμία μέρα στα χέρια . Τρεις φορές γλίστρησε αυτήν την εβδομάδα ?.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Decoy

Staking out a notoriously rowdy bar for possible DUI violators, a cop watched from his squad car as ...

Have you found Jesus?

A drunk stumbles along a baptismal service on Sunday afternoon down by the river.He proceeds t...

Το μαγικο φιλτρο και το Ινδιανακι

Μια μέρα ένα Ινδιανάκι πηγαίνει τρέχοντας στον μάγο της φυλής. - Τι συμβαίνει, λέει ο μάγος; ...

Το θαυμα

Μια Κυριακή πρωί πριν την έναρξη της λειτουργίας ένας άνδρας με πατερίτσες πήγε στην εκκλησία....

Chat