Το αλεξιπτωτο

Tags: αλεξίπτωτο, κύριοι, πόντιος, λέει, αλεξίπτωτα, ανέκδοτα αλεξίπτωτα , ανέκδοτα με αλεξίπτωτο ,

Ήταν μια φόρα μέσα σε ένα αεροπλάνο ο Σημίτης , ο Χριστόδουλος , δύο εφοριακοί και ένας Πόντιος . Καθώς πετούσε το αεροπλάνο , ξαφνικά βγαίνουν οι δύο πιλότοι από το κόκπιτ και λένε :
- " Κύριοι , χάσαμε όλους τους κινητήρες . Υπάρχουν μόνο έξι αλεξίπτωτα . Δυστυχώς , κάποιος δεν θα τα καταφέρει . Εμείς παίρνουμε τα δύο από αυτά . Βρείτε τα μεταξύ σας , για το ποιος θα μείνει χωρίς αλεξίπτωτο . Μένουν λοιπόν άλλα τέσσερα αλεξίπτωτα . Σηκώνεται ο Σημίτης και τους λέει :
- " Κύριοι , εγώ είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας . Έχω ακόμα πολλά να κάνω για την Ελλάδα . Δεν γίνεται να πεθάνω . " Παίρνει το ένα αλεξίπτωτο και πέφτει στο κενό . Πετάγεται και ο Χριστόδουλος και λέει :
- " Κύριοι , εγώ είμαι ο αρχηγός της Εκκλησίας και έχω να διατελέσω το έργο του Χριστού . Δεν γίνεται να πεθάνω . " Παίρνει και αυτός το άλλο αλεξίπτωτο και πέφτει στο κενό . Μένουν άλλα δύο αλεξίπτωτα λοιπόν . Πετάγεται και ο Πόντιος και λέει :
- " Κύριοι , κοίταχτε , επειδή πάντα εγώ την πατάω στα ανέκδοτα , παίρνω το ένα αλεξίπτωτο και βρείτε μεταξύ σας ποιος θα σωθεί. " Μόλις έπεσε ο Πόντιος , λέει ο ένας εφοριακός στον άλλον :
- " Πάρε εσύ το ένα , να πάρω εγώ το άλλο , γιατί ο Πόντιος , πήδηξε με το σακ - βουαγιάζ ! "

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ποια διαφορα υπαρχει αναμεσα σε εναν κροκοδειλο και μια ψειρα;

Ο κροκόδειλος μπορεί να έχει ψείρες, ενώ η ψείρα δεν μπορεί να έχει κροκόδειλους....

Πως γελαει ;

- Πώς γελάει ένας μαθηματικός ; - Ψιχιχιχί ... ( άξονες ψ και χ ) - Πώς γελάει ένας φυσι...

Πως γελαει ;

- Πώς γελάει ένας μαθηματικός ;- Ψιχιχιχί ... ( άξονες ψ και χ )- Πώς γελάει ένας φυσικό...

Τι κοινο εχουν

Τι κοινό έχουν ένα κλιματιστικό και ένα ταξί... Ποτέ δεν τα χεις όταν τα χρειάζεσαι.......

Chat