Χωρισμος μεσω γραμματος

Tags: σκοπιά, φωτογραφίες, νίκος, πάει, χωρισμός, εικονεσ χωρισμου , anekdota gia xorismo , asteia gia xorismo , ανεκδοτα για χωρισμο

Ο Νίκος μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα απο τον ταχυδρόμο. Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του. Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει. Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Νίκο,

Είμαστε μαζί 3 χρόνια και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου γι' αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε.

Ετσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρεσέ με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δυό μας. Σε παρακαλώ να μου στείλεις όποιες φωτογραφίες μου έχεις.

Γεια, Μαρία"

Μέχρι να τελειώσει η σκοπιά, ο Νίκος έχει καπνίσει 17 1/2 πακέτα τσιγάρα και έχει ρίξει το κλάμμα της ζωής του. Τελειώνοντας τη σκοπιά του και προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο και φωνάζει ολες τις σειρές. Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, μανάδες, γιαγιάδες, ξαδέρφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελλο. Μετά πάει στο κρεβάτι του και γράφει το εξής γράμμα:

"Αγαπητή Μαρία,

Επειδη δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω.

Νίκος"

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Οι αιτησεις του ανθρωπου προς το Θεο

Πάει ο άνθρωπος στον Θεό και του λέει ότι θέλει κάτι να γ*****αι το βράδυ και ο Θεός φτιάχνει τη γυν...

Οι δυο ψειρες

Ήταν δυο ψείρες οι οποίες συναντήθηκαν στον αφαλό μιας ψηλής γυναίκας. Η μία ήταν αρσενική και η άλλ...

Το πραγματικο αωτον της ανατριχιλας!

Να κάνεις τσουλήθρα πάνω σε ξυράφι,να προσπαθείς να φρενάρεις με την γλώσσα,και τελειώνοντας να πέφτ...

Ο επιστημονας...

Ήταν κάποτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να κάνει μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό. Έχοντα...

Chat