Το γλιστρημα

Tags: ξομολόγος, γυναίκες, έλεγαν, λέξη, χωριό

Κάποτε σ ένα μεγάλο χωριό , τοποθετήθηκε ένας ξομολόγος . Aρχισε να εξομολογεί , όπως γίνεται . Μερικές γυναίκες όμως , όταν τις ρωτούσε τι έκαναν , αφού του έλεγαν διάφορα , έφταναν και στο αν απάτησαν τον άντρα τους . Όχι μόνο δεν είχαν καθόλου τακτ , αλλά του το έλεγαν και τέλειως καθαρά . Δεν του έλεγαν δηλαδή έκανα ερωτά , αλλά με πη**αν ή γα**κα τόσες φορές .
Ο ξομολόγος ίδρωνε και ξείδρωνε και προσπαθούσε να τις συνετίσει . Εκείνες συνέχιζαν . Αποφάσισε να τις παρακαλέσει , αντί για την συγκεκριμένη λέξη που τον σοκάριζε να λένε την λέξη < γλίστρησα > . Αυτός θα καταλάβαινε τι είχε γίνει .
Σιγά σιγά , η λέξη γλίστρησα είχε αποκτήσει στο συγκεκριμένο χωριό την έννοια του << έκανα ερωτά >> . Κάτι που το είχαν μάθει και όλοι οι άντρες .
Μέχρι εδώ καλά . Όμως , ο συγκεκριμένος ξομολόγος μετατέθηκε από το χωριό και σε λίγες μέρες τον αντικατέστησε άλλος . Aρχισε ο καινούριος τη δουλεία του και με κατάπληξη άκουγε τις γυναίκες να του λένε πως … << γλίστρησαν >> .
<< Και τι με νοιάζει εμένα ; >> έλεγε μέσα του .
Το κακό όμως συνεχιζόταν , όποτε ο ξομολόγος , μια και δυο , ξεκίνησε και βρήκε τον πρόεδρο του χωριού.
- Δε μου λες πρόεδρε , του είπε . Γιατί δεν φτιάχνεις τους δρόμους και γλιστράνε οι γυναίκες ; . Ξέρεις ότι μου κάνουν παράπονα κάθε μέρα ;
Ο πρόεδρος , μυημένος στο τι εννοούσαν οι γυναίκες άρχισε να γελάει τρανταχτά και ο εξομολογος αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το γέλιο του του είπε :
- Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το αστείο πρόεδρε . Εγώ μιλάω σοβαρά και πρόσεχε , γιατί θα σου φέρουν την προεδρίνα καμία μέρα στα χέρια . Τρεις φορές γλίστρησε αυτήν την εβδομάδα ….

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Συνεντευξη απο εναν ανεργο

Στην συνέντευξη οι ερωτήσεις γίνονται από μια κοπέλα (K) με υψηλό IQ, θα καταλάβετε τι εννοώ διαβάζο...

Η πατατα του Μπομπου

Μια μέρα η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν από ένα φρούτο ή ένα λαχανικό για να μάθουν να τα ...

Οι Εβραιοι

Μια εναλλακτική άποψη για το πώς ο Θεός διάλεξε τους Εβραίους για να δώσει τις εντολές στον κόσμο ....

Ο Λαλαουνης...

Πλησιάζει ο γύφτος ένα μανεκέν στο Κολωνάκι, που κοιτάζει τη βιτρίνα με κοσμήματα Λαλαούνη και της λ...

Chat