Τα σκιουρακια

Tags: σκιουράκια, περάσουν, τους, στην, αντέξω, σκιουρακια , anegdota me skiourakia , asteia video me skiourakia , ta skioyrakia

Ήταν τρεις φίλοι και μια μέρα μάθανε ότι το λαθρεμπόριο σκίουρων έχει πολλά λεφτά. Έτσι αποφασίσανε να πάνε στην Αυστραλία, να μαζέψουν σκίουρους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να τους μοσχοπουλήσουν και να βγάλουν κανά φράγκο. Και έτσι και έγινε. Πήγαν Αυστραλία και αφού μάζεψαν τα σκιουράκια, πήγανε στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Ήταν να περάσουν ένας ένας από τον έλεγχο του αεροδρομίου.Έλα όμως που κρύψανε τα σκιουράκια μέσα στα βρακιά τους και εκείνα κουνιόντουσαν και δεν τους άφηναν σε ησυχία!!!
Ο πρώτος κουνήθηκε λιγάκι, πέρασε τελικά όμως τον έλεγχο. Ο δεύτερος κουνήθηκε λίγο παραπάνω αλλά τελικά πέρασε και αυτός τον έλεγχο. Και τέλος ο τρίτος κουνήθηκε σαν συκιά, με αποτέλεσμα να τον πιάσουν και να του βρουν τα σκιουράκια.
Πάνε οι φίλοι του στη φυλακή να τον δουν.
- Καλά του λένε, δεν είπαμε να μην κουνιόμαστε όσα και αν μας ενοχλούν τα σκιουράκια;
- Κοιτάτε τους απαντάει. Να "αντέξω" να περάσουν τα σκιουράκια το πουλί μου για κλαδί και να πάνε πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω. Να "αντέξω" να περάσουν τα μπαλάκια μου για καρύδια και να τα μασουλάνε. Να "αντέξω" να περάσουν την κ...τρυπίδα μου για σπηλιά και να μπαινοβγαίνουν συνέχεια. Αλλά.... να θέλουν να βάλουν το κλαδί και τα καρύδια μέσα στην σπηλιά ....εεεε αυτό δεν το αντέχω!!!!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Θεμα Αντοχης

Ένας γέρος γύρω στα 70 πηγαίνει σε ένα ύποπτο μπαράκι και αφού παραγγέλνει ένα ποτό έρχεται και κάθε...

Απο τα νευρα σου;

Σε μια εταιρεία ένας υπάλληλος βγαίνει από το γραφείο του Διευθυντή σε έξαλλη κατάσταση έχοντας στα ...

Ο μεθυσμενος στον οικο ανοχης

Τρεις φίλοι, ανάμεσά τους και ένας μεθυσμένος, πήγαν σε ένα οίκο ανοχής για να ικανοποιήσουν την ανά...

Δεν θα μεινω εγκυος μαμα !

Η νεόνυμφη κορούλα που βρίσκεται γαμήλιο ταξίδι τηλεφωνεί στη μαμά της και εκείνη ως συνήθως τη ρωτά...

Chat