Τα 4 κινεζικα βασανιστηρια

Tags: πάνω, βλέπει, λέει, είναι, κινεζικο, αστεια βασανιστηρια , κινεζικα βασανιστήρια , κινεζικα βασανιστηρια ,

Ήταν μια φορά ένα αεροπλάνο, που πετούσε πάνω από τα Iμαλάϊα, όταν ξαφνικά έπαθε βλάβη και έπεσε στην κορυφή του βουνού. Ένας από τους επιβάτες ξύπνησε σε ένα μοναστήρι και βλέπει από πάνω του ένα μάτσο μοναχούς. Ξεπροβάλλει ο αρχηγός τους, ο οποίος του λέει:
- Φίλε μου, θα σε ταΐσουμε, θα σε ποτίσουμε, θα σε περιποιηθούμε μέχρι να γίνεις καλά, αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου. Αλλιώς θα υποστείς τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια..
- Εντάξει, λέει ο τύπος.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, καθώς έκανε την βόλτα του στον κήπο του μοναστηριού, βλέπει μπροστά του την πανέμορφη, κούκλα κόρη του αρχηγού. Ε δεν άντεξε και με διάφορες γαλιφιές κλπ. Την κουτούπωσε!
Ξυπνάει λοιπόν την επόμενη μέρα αλυσοδεμένος στην στέγη του μοναστηριού, δίπλα από έναν τεράστιο γκρεμό. Διαβάζει μια ταμπέλα που λέει:
"1ο ΚΙΝΕΖΙΚΟ Βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες" .. Μόλις το αντιλαμβάνεται αυτό ο τύπος ξεσπάει σε γέλια, σκέφτοντας ότι αυτά για αυτόν είναι παιχνιδάκι.. Οπότε με μια κίνηση, ΤΣΟΥΠ! σπάζει τις αλυσίδες..
Ύστερα, κοιτώντας πιο κάτω, βλέπει μια τεράστια κοτρόνα και μια ταμπέλα που λέει:
"2ο ΚΙΝΕΖΙΚΟ Βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου". Ξεσπά ξανά σε γέλια και με την ίδια ευκολία σηκώνει την πέτρα και την πετάει στον γκρεμό.
Κάτω όμως από την πέτρα βλέπει ένα άλλο ταμπελάκι που λέει:
"3ο ΚΙΝΕΖΙΚΟ Βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στην πέτρα". Φυσικά, για να... σώσει την οικογένεια, πηδάει στον γκρεμό, όπου και βλέπει μια άλλη ταμπέλα που γράφει:
"4ο ΚΙΝΕΖΙΚΟ Βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στη στέγη!!"

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

50 η 35

Το lifting έχει γίνει πια πολύ της μόδας. Σαρώνουν βέβαια οι γυναίκες αλλά όχι μόνο! Έτσι κι ο ήρωάς...

Γυρισε απο το πανεπιστημιο

Μια νεαρή κοπέλα γυρίζει σπίτι της για πρώτη φορά από το πανεπιστήμιο και συζητά με τη μητέρα ...

Οι τρεις Γκει

Τι περιμένουν τρεις Γκέι με τα οπίσθια προς τη θάλασσα;Το τσουτσουνάμ!...

Καλο, κακο, χειροτερο.

Κακό: Δεν βρίσκεις τον δονητή σου. Χειρότερο: Τον "δανείστηκε" για λίγο η κόρη σου....

Chat