Που ειναι το WC;

Tags: είναι, ώστε, λοιπόν, στην, επίσης, wc τι σημαινει , ti einai to wc , ανεκδοτο με wc , τι σημαίνει wc

Μια οικογένεια ʼγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Γερμανία και κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου οι γονείς παρατήρησαν ένα χαριτωμένο σπίτι που του φάνηκε κατάλληλο για τις επόμενες διακοπές τους. Ζήτησαν λοιπόν να μάθουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κι έμαθαν πως είναι ένας διαμαρτυρόμενος πάστορας. Τον βρήκαν λοιπόν κι έκλεισαν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο. Γυρίζοντας όμως στον τόπο τους, ξαφνικά, η κυρία θυμήθηκε ότι δεν είχε δει το W.C.

Έγραψε λοιπόν το εξής γράμμα:
Αιδεσιμότατε πάτερ,
Είμαι η κυρία που πριν από μερικές μέρες έκλεισε συμβόλαιο μαζί σας για το σπιτάκι της εξοχής, αλλά δεν πρόσεξα το W.C. Θα ήθελα λοιπόν να με πληροφορήσετε καταλλήλως.»

Όταν ο πάτερ πήρε το γράμμα δεν κατάλαβε τη σύντμηση W.C. και πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ονομάζεται Wablec Chapel της απαντά:
-Αγαπητή κυρία,
Εξετίμησα την ερώτησή σας και σας πληροφορώ ότι ο τόπος που σας ενδιαφέρει βρίσκεται 72 χιλιόμετρα από το σπίτι, πράγμα λίγο δύσκολο γι αυτούς που συνηθίζουν να πηγαίνουν συχνά. Όποιος έχει τη συνήθεια να παραμείνει για πολύ στις διάφορες τελετές, καλό είναι να φέρνει και το φαγητό του ώστε να μπορεί να παραμείνει όλη την ημέρα. Στην τοποθεσία μπορείς να φτάσεις με ποδήλατο ή με τα πόδια. Αν πάλι βιάζεσαι πολύ με το αυτοκίνητο. Είναι καλύτερο να πάτε εγκαίρως για να μη διαταράξετε την ησυχία των άλλων που είναι ήδη μέσα. Στην αίθουσα υπάρχουν θέσεις για 40 καθιστούς και 110 όρθιους. Υπάρχει επίσης κλιματισμός για ν αποφεύγονται οι δυσάρεστες μυρωδιές.
Συνίσταται να φτάσετε σύντομα για να βρείτε θέση να καθίσετε. Τα παιδιά κάθονται κοντά στους γονείς και τραγουδούν όλοι μαζί. Στην είσοδο σας παραδίνεται ένα χαρτί κι αν δε φτάσουν τα χαρτιά χρησιμοποιείται ένα ανά δύο άτομα. Τα φύλλα πρέπει να επιστρέφονται στην έξοδο διπλωμένα, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν για άλλη μια φορά. Υπάρχουν επίσης μεγάφωνα για τους ήχους έτσι ώστε ν ακούγονται κι απ έξω.
Αυτά δε που συλλέγονται μοιράζονται στους φτωχούς. Υπάρχουν επίσης φωτογράφοι που φωτογραφίζουν όλες τις φάσεις ώστε όλοι να βλέπουν αυτά τα πρόσωπα σε μια τόσο ανθρώπινη πράξη. Εις στο επανιδείν με το σύζυγο.
Υπογραφή:
Πάστωρ

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ψυχασθενης

Η γυναίκα στον ψυχίατρο."Γιατρέ μου είμαι δυστοιχισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ο άντρας μο...

Οι ομοφυλοφιλοι στο μπανιο

Δυο ομοφυλόφιλοι την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο ένας πηγαίνει να το σηκώσε...

Το μηχανημα

Ένας Αμερικανός πηγαίνει στον σταθμό ενός τραίνου για να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι. Βλέπει εκεί ...

Chat