Ποντιοι Κυνηγοι

Tags: λάκκο, αρκούδα, γύρω, τρέχει, πόντιος

Δύο Πόντιοι αποφασίζουν να πάνε να κυνηγήσουν αρκούδες. Πρώτη τους φορά όμως και πριν αρχίζουν το κυνήγι, κάνουν πολεμικό συμβούλιο για το πως θα καταφέρουν να πιάσουν αρκούδες. Μετά από πολλές σκέψεις, ο ένας πετάει την ιδέα:
-Κοίτα να δεις τι θα κάνουμε. Θα σκάψουμε ένα μεγάλο λάκκο, θα τον σκεπάσουμε με φύλλα, ο ένας μας θα κάνει το δόλωμα και μόλις του ορμήξει η αρκούδα θα πηδήξει στην άκρη. Θα πέσει η αρκούδα μέσα στο λάκκο και μετά την πιάνουμε με την ησυχία μας. Πράγματι, σκάβουν ένα μεγάλο λάκκο, τον καμουφλάρουν και περιμένουν. Σε κάποια στιγμή σκάει μύτη η αρκούδα. Τρέχει ο ένας Πόντιος μπροστά στο λάκκο και αρχίζει να χοροπηδάει και να φωνάζει για να τον δει η αρκούδα. Μόλις τον παίρνει μυρωδιά, τρέχει κατά πάνω του, αλλά ο Πόντιος από την τρομάρα του παραπατάει και πέφτει στο λάκκο μαζί με την αρκούδα. Ο δεύτερος Πόντιος σκύβει να δει τι έγινε και βλέπει τον φίλο του να τρέχει γύρω-γύρω μέσα στο λάκκο και την αρκούδα να τον κυνηγάει.
-Κάνε λίγο κουράγιο, του φωνάζει, θα πάω να φέρω σχοινί να σε βγάλω!
Μετά από Κανά δεκάλεπτο επιστρέφει με το σχοινί και τι να δει:Η αρκούδα να τρέχει γύρω-γύρω μέσα στο λάκκο και ο Πόντιος να κάθεται σταυροπόδι και να καπνίζει.
-Τι έγινε ρε μα**κα: του λέει.
-Α, τίποτα, την περνάω δύο γύρους και περιμένω να με φτάσει!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Η ερμηνεια του "μα**κα"

Τι είναι ο "μαλάκας";Βρώσιμος: "Φάε ένα μαλάκα"Έχει βάρος: &qu...

Λαθος πορτα...

-Ένας πιλότος σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα και επειδή είχε αμαρτήσει, πάει στην κόλαση.Τ...

Το λεωφορειο

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες ξεκινάει και αρχίζει να κατηφορίζει το δρόμο. Από πίσω τρέχει ...

Καλυτερα να μασας, παρα να... ρωτας.

Ο φλεγματικός Aγγλος λόρδος, καλεί τον μπάτλερ του και του μιλάει με ύφος αυστηρό.-Τζέιμς, έμα...

Chat