Οι δυο ψειρες

Tags: ψείρες, ώσπου, αρσενική, ενδιαφέρον, ταξίδι

Ήταν δυο ψείρες οι οποίες συναντήθηκαν στον αφαλό μιας ψηλής γυναίκας. Η μία ήταν αρσενική και η άλλη ήταν θηλυκή. Τότε αποφάσισαν η θηλυκιά να πάει προς τα πάνω και η αρσενική προς τα κάτω και να συναντηθούν στο ίδιο μέρος μετά από ένα μήνα.
Αφού πέρασε ένας μήνας οι ψείρες ξανά συναντήθηκαν και άρχισε η μία να διηγείται στην άλλη τι τους συνέβη τον τελευταίο μήνα.
Η θηλυκια λέει:
- Το ταξίδι μου δεν είχε πολύ ενδιαφέρον, ανέβαινα, ανέβαινα ώσπου ξαφνικά μπροστά μου βλέπω ένα βουνό. Ανεβαίνω το βουνό και ακριβώς στο κέντρο του βουνού υπήρχε μια κερασιά. Μιας και το ταξίδι μου δεν είχε ενδιαφέρον ξαναγύρισα πίσω.
Η αρσενική λέει:
- Εμένα το ταξίδι μου είχε πολύ ενδιαφέρον. Κατέβαινα, κατέβαινα ώσπου μπροστά μου βλέπω ένα μαύρο πυκνό δάσος. Προχώραγα, προχώραγα ώσπου μπροστά μου βλέπω μια τρύπα. Μπαίνω μέσα στην τρύπα, η οποία έμοιαζε με σπηλιά να ξεκουραστώ λίγο.
Αφού ξεκουράστηκα είπα να γυρίσω πίσω. Τη στιγμή που πήγα να βγω ξαναμπήκα μέσα. Πήγαινα να βγω εγώ, έμπαινε ο δράκος. Πήγαινα να βγω, έμπαινε ο δράκος ώσπου για μια στιγμή μπαίνει μέσα και μου λέει:
- Φτου σου ρε!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Στο παρκο της ενοριας

Ο ιεροκήρυκας απευθύνεται στους πιστούς από τον άμβωνα:"Ουαί και αλοίμονο χριστιανοί! Περ...

Ο μα***ας

Ήταν μια φορά μια πό**η και είχε καλέσει συγχρόνως σπίτι της τρεις άνδρες. Μπαίνει ο πρώτος και την ...

Ο μοναχικος οπαδος

Το ντέρμπι της χρονιάς: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού φτάνει ...

Διαστροφη

Ο έρωτας δεν είναι διαστροφή όταν συμφωνούν και οι τρεις....

Chat