👻

Οι 3 θρησκειες και τα θαυματα

Tags: τότε, ήταν, λέει, ξαφνικά, προσεύχομαι, ανεκδοτα με θρησκειεσ , ανεκδοτα ποια ειναι η καλυτερη θρησκεια , γυρο γυρο σαββατο εκει που πηδουσα εγω κυριακη , θρησκεια και θαυματα

Ήτανε τρεις φίλοι που ο καθένας πίστευε σε διαφορετική θρησκεία και μάλωναν για το ποια ήταν η καλύτερη.
Λέει πρώτα ο Αιγύπτιος:
Ενώ ήμουνα μέσα στην έρημο με μια καμήλα ξαφνικά ξέσπασε μια φοβερή ανεμοθύελλα και σίγουρα ήμουν χαμένος. Τότε όμως έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι στο θεό της Αιγύπτου και ξαφνικά στο μέρος που ήμουνα εγώ σταμάτησε ο αέρας και όλα ήταν ήρεμα γύρο από εμένα ο αέρας συνεχιζόταν και παντού κυριαρχούσε χαλασμός.
Τότε οι φίλοι του τον θαύμασαν αλλά ο Μουσουλμάνος του λέει πως αυτό δεν ήταν τίποτα και ξεκίνησε να λέει τη δική του ιστορία:
Ενώ ήμουν μέσα σε μια βάρκα και ψάρευα ξαφνικά ξέσπασε μια φουρτούνα και ήταν βέβαιο ότι θα πέθαινα. Τότε άρχισα να προσεύχομαι στον Αλλάχ και να τον παρακαλώ να με σώσει. Τότε έγινε το θαύμα ξαφνικά σταμάτησε ο αέρας στο σημείο που ήμουν εγώ ενώ παντού γύρω γινόταν καταστροφή.
Οι άλλοι δύο τον θαύμασαν αλλά ο Εβραίος του λέει πως αυτό δεν είναι τίποτα, αρχίζοντας να λέει την εμπειρία του:
Εγώ ξεκίνησα ένα Σάββατο πρωί για να πάω στη συναγωγή και κάθισα σ ένα παγκάκι στο πάρκο για να ξεκουραστώ και τότε βλέπω δίπλα μου μια γκομενάρα να μου κλείνει το μάτι. Στην αρχή δεν της έδωσα σημασία αλλά αυτή επέμενε δείχνοντας μου τα μπούτια της και το στήθος της και επιμένοντας να την πάρω. Εγώ τότε τα έχασα και έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι και τότε έγινε το θαύμα. (Όπως ξέρετε η θρησκεία μας μας απαγορεύει να κάνουμε σεξ το Σάββατο). Έτσι ενώ παντού γύρω ήταν Σάββατο εκεί που γαμούσα ήτανε Κυριακή.
Οι άλλοι δύο έμειναν κόκαλο!!!!!!!!!