Ο διαγωνισμος προγραμματισμου

Tags: computer, προγραμματισμού, διαγωνισμός, χριστός, κεραυνό, ανεκδοτα προγραμματισμοσ , ανεκδοτα προγραμματισμου , προγραμματισμοσ ανεκδοτα , χρόνοσ και προγραμματισμόσ

Κάποτε ο Διάβολος προκάλεσε το Χριστό σε ένα διαγωνισμό προγραμματισμού με το Θεό διαιτητή. Το θέμα ήτανε ποιος θα κατάφερνε να γράψει το πιο εντυπωσιακό και χωρίς λάθη πρόγραμμα μέσα σε μια μόνον ώρα. Ο Χριστός δέχτηκε και έτσι οι δύο αντίπαλοι κάθισαν μπροστά στα Computer τους, τα άναψαν και με το σύνθημα του διαιτητή άρχισαν να γράφουν.
Για τα επόμενα 59 λεπτά γράφανε και οι δύο με απίστευτη ταχύτητα και οι γραμμές τρέχανε πάνω στις οθόνες με ρυθμό που δεν έπιανε το ανθρώπινο μάτι. Λίγο πριν τελειώσει όμως ο χρόνος πέφτει ένας κεραυνός και κόβεται το ρεύμα. Τα δύο Computer σβήσανε και μπροστά στους αντιπάλους έμεινε μόνο μια μαύρη κενή απογοητευτική οθόνη.
Αμέσως φυσικά με ένα κτύπημα των δακτύλων του Θεού ξαναήλθε το ρεύμα. Τα computer ξανάνοιξαν και μόλις ίσα ίσα πρόλαβαν να κάνουν reboot, λέει ο Θεός:
- Ο χρόνος έληξε, ας δούμε τι έχει κάνει ο καθένας σας.
Στο computer του Διάβολου υπήρχε μόνο μια γραμμή που έλεγε "Bad command or file name"
- Αι στον εαυτό μου! έβρισε ο Διάβολος, με το κεραυνό έχασα όλα όσα είχα κάνει. Ζητώ να ξαναγίνει ο διαγωνισμός.
Αλλά ο Χριστός χαμογέλασε όπως στην οθόνη του εμφανίστηκε μια λαμπερή καταπληκτική εικόνα του PhotoShop με 256 εκατομμύρια χρώματα, που έδειχνε ένα ασημένιο σύννεφο και γύρω γύρω δεκάδες αγγέλους να χορεύουν, ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονταν ένα WAV αρχείο με εκατοντάδες άρπες σε απόλυτη αρμονία.
- Μα πως γίνεται με τον ίδιο κεραυνό το δικό μου το πρόγραμμα να χάθηκε τελείως και το δικό του να μην έπαθε τίποτα; ρώτησε έξω φρενών ο Σατανάς τον Θεό.
Και ο Θεός με ένα γαλήνιο χαμόγελο γύρισε και του είπε:
- Μα διάολε δεν το ξέρεις; Ο Χριστός σώζει!

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Αρσενικος η θηλυκος;

Στο ζωολογικό κήπο : -Mε συγχωρείτε, ο ιπποπόταμος αυτός είναι αρσενικός η θηλυκός; -Αυτ...

Ο εφημεριος και ο γαιδαρος.

Ο εφημέριος της συνοικίας τηλεφώνησε στην αστυνομία να πάρουν ένα γάιδαρο που είχε ψοφήσει εκεί. Ο ...

Το καπελο και ο παπας

Μια Κυριακή ξυπνάει ένας τύπος και διαπιστώνει ότι έχει χάσει το καπέλο του. Αφού έφαγε λοιπόν τον κ...

Το δυστυχημα

Ένας νεαρός υποψήφιος αξιωματικός της σχολής Ικάρων εξετάζεται για να μπει στη σχολή. Ο εξεταστής λο...

Chat