Νεα Ολυμπιακα Αθληματα

Tags: στην, έχουν, quot, τους, αθλητές, αστειεσ σκυταλοδρομιεσ βιντεο , ελληνικεσ ομαδεσ σε ολυμπιακα αθληματα , ολυμπιακα αθληματα ,

Υποσχεθήκαμε "μοναδικούς" Ολυμπιακούς αγώνες στον υπόλοιπο κόσμο, σε συμφωνία με την Ελληνική μας παράδοση και την ιδιοσυγκρασία της σύγχρονης Ελλάδας, και το καταφέραμε με την εισαγωγή των παρακάτω "μοναδικών" αθλημάτων:Γραφειοκρατικό τρίαθλο

Μία διαφοροποίηση του Ολυμπιακού τριάθλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές στους αγώνες του 2004 που θα αποτελείται από δήλωση του νόμου 104, έκδοση φορολογικής ενημερότητας και ανανέωση διαβατηρίου. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν από τη ΔΟΥ Κηφισιάς για να καταλήξουν μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής όπου και θα τερματίσουν αφού έχουν πρώτα επιτυχώς ανανεώσει το διαβατήριο τους. Τα εισιτήρια έχουν αρχίσει και εξαντλούνται με το αγώνισμα να περιλαμβάνει πολλούς Έλληνες αθλητές, αφού ξένοι ομόλογοι τους φοβούνται να ριψοκινδυνεύσουν τα διαβατήρια τους, και το χρυσό για την Ελληνική ομάδα να διαφαίνεται σίγουρο.

Αλβανό-ρουμανική πάλη

Νέα και αυτή η κατηγορία στο πρόγραμμα. Η Αλβανό-ρουμανική τεχνική, στην οποία θα διαγωνισθούν Αλβανοί και Ρουμάνοι μαφιόζοι για τον έλεγχο της εμπορίας ναρκωτικών στην πρωτεύουσα, είναι ένα μίγμα παραδοσιακού μπουζουριάσματος με έντονα street-fighting στοιχεία και αναμένεται να ενθουσιάσει τους Έλληνες φιλάθλους στην πρώτη παρουσίαση του σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων. Συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε μαφιόζους με άδεια παραμονής.

Σκυταλοδρομία ευθύνης

Μετά από την πίεση όλων των εγχώριων πολιτικών κομμάτων, που έχουν βαρεθεί να πληρώνουν και απαιτούν πια ένα άθλημα στο οποίο όχι μόνο να μπορούν να συμμετάσχουν αλλά να έχουν και μεγάλες πιθανότητες νίκης, η Ολυμπιακή Επιτροπή πρόσθεσε την τελευταία στιγμή και αυτό το άθλημα στο πρόγραμμα των αγώνων. Οι συμμετοχές θα γίνονται από κομματικές ομάδες τεσσάρων ατόμων σαν την κλασσική σκυταλοδρομία, με πολιτικές ευθύνες στη θέση της σκυτάλης. Στην εκκίνηση θα εκτοξεύεται μία κατηγορία σε κάθε ομάδα και σκοπός είναι για κάθε μέλος του κόμματος να περάσει την ευθύνη σε κάποιο συνάδελφο του στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Νικητής του αγωνίσματος είναι το κόμμα που θα παραδώσει πρώτο στο νήμα την ευθύνη στην επόμενη κυβέρνηση. Αθλητικογράφοι έχουν περιγράψει το άθλημα ως "πρόκληση" ακόμα και για τα πιο διακριτικά πολιτικά σχήματα.

15000 μέτρα ελεύθερο

Υπό κανονικές συνθήκες, ένας μαραθώνιος κολύμβησης θα ήταν ανεπίτρεπτος, αλλά στην περίπτωση των Αθήνα 2004 οι Αθάνατοι έκαναν μία εξαίρεση. Στην ολοκαίνουργια αυτή πρόκληση οι αθλητές (κυρίως Ιρανοί και Αφγανοί πρόσφυγες) θα επιχειρήσουν να κολυμπήσουν τα 15 περίπου χιλιόμετρα από τις Τούρκικες ακτές ως τα πρώτα ακριτικά Ελληνικά νησιά όσο πιο γρήγορα γίνεται και αποφεύγοντας σκάφη του λιμενικού. Ο νικητής κερδίζει Ελληνική υπηκοότητα και κάρτα διαμονής.

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

πιστη στο θεο

Εβρεχε..εβρεχε και το χωριο πλημμυριζε. Οι κατοικοι εφευγαν με βαρκες να γλυτωσουν.Ενας βαρκαρης ειδ...

ερωτευμενος παοκτζης

Γραμμα ερωτευμενου Παοκτζη στη γκομενα του:Με σενα μοιάζουνε ολα τα αστέρια,...

Το θυμιατηρι

Ήταν ένας παπάς που τον είχαν στείλει σε μια ενορία όπου για πιστούς είχε ληστές, τραβεστί, ναρκομαν...

Τα αλλαγμενα φωτα

-Πόσοι Ολυμπιακοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;;;-Κανένας.Έρχονται οι Παναθηναϊκοί και ...

Chat