Μαυρος κεκες

Tags: πλοίο, μαύρος, όλοι, ήταν, κεκές, anekdoto me keke karxarias , κε κεσ ,

Ήταν κάποτε ένα πλοίο με πειρατές. Μέσα σ' όλους αυτούς ήταν ο Καπετάνιος, ο μούτσος, οι πειρατές, οι αιχμάλωτοι, οι γυναίκες και ενας μαύρος στο παρατηρητήριο ο οποίος ήταν κεκές. Του έχουν πει του δύστυχου του μαύρου άμα δει κανένα πλοίο να φωνάξει δυνατά "ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ" ώστε να του επιτεθούν με την πολεμική γαλέρα που είχαν. Ύστερα από ταξίδι δυο ημερών βλέπει ο μαύρος ενα πλοίο. Θυμηθηκε τι του είχαν πει κι αρχίζει να φωνάζει "Κα...κα...κα...κα..." , μέχρι όμως να τελειώσει την φράση, έχει έρθει το καράβι και τους εμβόλισε.
Όταν μετά από 3 μήνες βγήκαν όλοι από το νοσοκομείο ξανααγοράζουν ένα πλοίο εμπορικό και το κάνουν πειρατικό.
Ανεβάζουν πάλι τον μαύρο στο παρατηρητήριο. Αυτός, μετά από 4 μέρες βλέπει ένα καράβι. Κάνει να φωνάξει "Κα...κα...κα...κα..." αλλά και πάλι δεν πρόλαβε το μοιραίο με αποτέλεσμα να πάνε όλοι στο νοσοκομείο.
Όταν ξαναβγήκαν, αγόρασαν ένα μικρό πλοιαράκι και αυτή τη φορά ήταν όλοι αρκετά έξυπνοι, ώστε αν άκουγαν το μαύρο να φωνάζει "Κα...κα...κα..." να πηδήξουν από το πλοίο έτσι ώστε να καταστραφεί το πλοίο, αλλά να γλυτώσουν αυτοί από το νοσοκομείο για 3η φορά.
Αυτή τη φορά όμως δεν συνάντησαν κανένα πλοίο την πρώτη εβδομάδα... ούτε την δεύτερη... ούτε την τρίτη. Την τέταρτη βδομάδα άκουσαν όλοι τον μαύρο να φωνάζει: "Κα...κα...κα...κα..." κι ενώ τεμπέλιαζαν, πήδηξαν αμέσως όλοι στη θάλασσα.
Και τελειώνει ο μαύρος τη φράση του:
"Κα...κα...κα...κα...ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!!"

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Ανα κατρανα φρατα

Ένας άνθρωπος είχε φοβερό πρόβλημα με τα φωνήεντα, δεν μπορούσε με τίποτε να τα προφέρει και τα αντι...

Τα μικροβια

Δύο μικρόβια συναντώνται μέσα σ έναν ανθρώπινο οργανισμό:- Δεν μου φαίνεσαι καλά. Η όψη σου εί...

Δικηγορος

Ένας τύπος πρέπει να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς, οπότε του λέει ο γιατρός.-Έχεις τρεις επιλογέ...

Τεστ Ιστοριας

Ακολουθεί ένα μικρό τεστ των ιστορικών σας γνώσεων, που περιλαμβάνει μία μόνον ερώτηση (προσπαθήστε ...

Chat