Κροκοδειλος & σφηνακια στο bar

Tags: quot, μπάρμαν, κροκόδειλό, ουίσκι, γυρνάει, anekdoto sfinaki , ανέκδοτα - σφηνάκια , ανεκδοτο κροκοδειλοσ , αστεια βιντεο σε μπαρ με σφηνάκια

Μπαίνει ένας τύπος σε στυλ "κροκοδειλάκια" (καπέλο γεμάτο δόντια κροκοδείλου στο μπορ και τα συναφή αξεσουάρ) σ ένα μπαρ με τον κροκόδειλό του "υπό μάλης", ακουμπάει τον κροκόδειλο πάνω στη μπάρα και λέει στον μπάρμαν:
"Ένα διπλό ουίσκι για μένα κι έναν αράπη για το μικρό". Όντως ο μπάρμαν του πηγαίνει το ουίσκι που παράγγειλε αλλά και τον αράπη. Πληρώνει Κανονικά και φεύγει μόλις τελείωσαν και οι δύο. Την επόμενη βραδιά το ίδιο σκηνικό, ο "κροκοδειλάκιας" με τον κροκόδειλό του στο μπαρ, η ίδια παραγγελία η οποία εκπληρώνεται κατά γράμμα από τον μπάρμαν, πληρώνει επίσης κανονικά και φεύγει. Το ίδιο σκηνικό διαδραματίστηκε για πολλές ημέρες ώσπου φθάνει μία, κατά την οποία αφού δίνει την παραγγελλία, γυρνάει ο μπάρμαν και του λέει:
"Κοίταξε να δεις, ουίσκι για σένα έχω αλλά ο αράπης που μου ζητάς για τον μικρό δεν υπάρχει, τελείωσε και η κάβα δεν έχει έρθει ακόμα. Έχω όμως πυγμαίους αν θες". Τότε λοιπόν γυρνάει ο "κροκοδειλάκιας" παίρνει τον κροκόδειλό του και πάει να φύγει. Φεύγοντας γυρνάει και λέει στον μπάρμαν:
"ασε....... μεγάλε..... γιατί...... άμα αρχίσει ο μικρός τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ..... μετά δεν σταματάει με τίποτα!"

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Το ζαρκαδι .

Είναι ένα ζευγάρι που έχει πρόβλημα διάρκειας στο κρεβάτι . Ο άντρας δηλαδή φταίει που είναι πολύ γρ...

Τι σχεση εχει ο Ελευθεροπουλος με τα ...πατατακια;

Κανένας δεν μπορεί να ...φάει μόνο ένα!...

Βραβειο Οδηγησης

Ένας τύπος οδηγώντας υποδειγματικά με τη γυναίκα του και την πεθερά του στο πίσω κάθισμα πάνε ταξίδι...

Στο θεατρο

Ένας ταξιθέτης κάνοντας τη βόλτα του μέσα στο θέατρο βλέπει κάποιον με σκισμένα ρούχα, μέσα στα αίμ...

Chat