Κεντρο Αδυνατισματος

Tags: στον, κιλά, αφού, πάει, αδυνατίσματος, ανεκδοτα , αστειακεια ,

Κάποτε ένας ευτραφής κύριος διάβασε μια αγγελία σ ένα περιοδικό που του κίνησε την περιέργεια . Η αγγελία υπόσχονταν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορούσε να χάσει αρκετά κιλά ενώ τα απαιτούμενα χρήματα ήταν σχετικά πολύ λίγα . Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διεύθυνση που ήταν το κέντρο αδυνατίσματος . Αφού το βρήκε είδε ότι υπήρχε έξω απ αυτό μία πινακίδα που εκτός από τον τίτλο της επιχείρησης έγραφε ότι και το περιοδικό . Δηλαδή ότι επισκεπτόμενος στον πρώτο όροφο έχανε σε μία εβδομάδα είκοσι κιλά , στον δεύτερο σε μία βδομάδα τριάντα κιλά , με περισσότερα χρήματα και στον τρίτο στο ίδιο διάστημα σαράντα κιλά με ακόμη περισσότερα χρήματα . Αποφάσισε να πάει αρχικά στον πρώτο όροφο . Τον υποδέχεται η ρεσεψιονίστ , μία δίμετρη θεογκόμενα , και αφού συμφώνησαν στο πρόγραμμα τον έστειλε σ ένα δωμάτιο και του είπε να γδυθεί εντελώς και να περιμένει . Αφού έκανε ότι του είπαν βλέπει να εμφανίζονται τρεις μουν**** , έπαθε την πλάκα του . Η μία απ αυτές του λέει:
" Μας πιάνεις μας γα*** , καμπανάκι σταματάς " . Αρχίζει λοιπόν το κυνήγι και κάθε φορά που ο άνθρωπος πλησίαζε κάποια , ακούγονταν ένα καμπανάκι που τον ανάγκαζε να σταματήσει . Πέρασε η ώρα ο τύπος δεν γάμ*** αλλά έχασε κάποιο βάρος .
Οπότε λέει αφού στον πρώτο έχει τέτοια μου*** , φαντάσου τι θα γίνεται στον τρίτο που είναι και ακριβότερα .
Την επομένη λοιπόν αποφασίζει να πάει στον τρίτο όροφο απευθείας . Πάει στη ρεσεψιόν και μετά από την ίδια διαδικασία περιμένει γυμνός σ ένα δωμάτιο . Οπότε εμφανίζεται ένας αράπης μ ένα παλαμάρι νααα ! και του λέει :
Σε πιάνω σε γα**ω . Εδώ καμπανάκια και μαλακ*** δεν έχει .

Κι αλλα απο την ιδια κατηγορια

Η βασιλοπουλα και ο χωρικος!!!

Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πάει με όλες τις γυναίκες της πόλης στην οποία έμενε. Μια μέρα τον...

Θεωρια και Πραξη

Η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να της φέρουν ανεπτυγμένο το θέμα "Θεωρία και Πράξη" την ε...

Η Βαρβαρα

Συναντιούνται δυο φίλοι έπειτα από πολύ καιρό. Κάθονται.... τα λένε κάμποση ώρα ώσπου κάποια στιγμή ...

Ο μαθηματικος

Ξεκινάει ο Τοτός να κάνει μπουρδελότσαρκα. Φτάνει λοιπόν στην οδό που έχει όλο μπουρδέλα και στο πρώ...

Chat